Gazetekale Gazetesi 1 yaşında 

Edindiğim tecrübelerimi kendi öğrencilerimle ve velilerimle paylaşabiliyordum. Kursumuzda öğrenci olmayan daha fazla öğrenciye de ulaşmanın bir yolunu bulmalıyım diye düşünüyordum. İlimizde farklı bir gazetecilik anlayışı ile yola çıkan genç arkadaşların çalışmalarını görünce hayranlık ile onları izlemeye başladım. Onları takip ediyor ve onların başarılı çalışmalara imza attıklarını görüyordum. Alışılmış gazeteciliğin yanı sıra toplumu yakından ilgilendiren ve gözden kaçabilecek haberlere kadar titiz çalışmalara imza atıyorlardı. Kendilerini her geçen gün geliştirdiklerine şahit oluyordum. Gazete Kale’nin yayın ekibi ile daha önceden çok fazla bir tanışmışlığımız yoktu. Bazı dönemlerde kursumuz ile ilgili olan ve haber niteliği taşıyan açıklamaları kendilerine iletiyordum. Eğitim konusunda hassas oldukları içinde ilk haber yapan gazete olarakta bende ayrı bir beğeni kazanmışlardı. Bu davranışları ile mesleklerine olan sevgi ve saygılarını görüyordum. Yaptıkları işin ciddiyetinin farkında olmaları ile de herkes gibi benim de bir kez daha takdirimi kazanıyorlardı.
Öneri ve görüşlerinizi bize iletebilirsiniz paylaşımlarına istinaden bir eğitim köşesi oluşturulması önerisinde bulundum. Samimi yaklaşımları ile bu konuda benden yardım istemeleriyle de benim için ilimize bir nebze katkıda bulunma fırsatı doğdu. Bu bir ilk olacaktı benim için. Amacım ilimizde bulunan daha fazla öğrenciye ulaşabilmek ve tecrübelerim ile birilerine daha faydalı olabilmekti. Bu teklif ile gönlümden geçenlere ulaşacaktım. Hemen yazmaya başladım. Her ay kendi köşemde okurlarım ile buluşuyorum. Bu yaklaşımları, samimiyetleri ve içtenlikleri ile bende Gazetekale gazetesinin bir parçası oldum. Şimdi gazetemiz ilk yılını tamamladı. Bunun mutluluğunu bende yaşıyorum ve yürekten yaşadığımız mutluluğu sizlerle de paylaşmak istiyorum.
İlimizde ve ülke genelinde habercilik konusunda adından bahsettirebilen bu genç arkadaşlarımın başarıları beni çok mutlu ediyor. Düzenli olarak okuyucularının karşısına çıkan Gazetekale her ay daha fazla üretkenlik ile yoluna devam ediyor. Basılı habercilik ve dijital habercilik ile başarılarına başarı katıyorlar. İlimizde merkez ve ilçe belediyelerinin çalışmalarından, iş insanlarından esnafına kadar, hastasından yaşlısına kadar, şehidinden gazisine kadar ilimizde tanınmış veya ülke genelinde tanınmış hemşerilerimize kadar gazetede yer alması ayrıca mutluluk verici.  Derdimiz ile dertlenen, mutluluğumuz ile mutlu olan ve yaşadığı topraklara kaliteli habercilik hizmeti veren kardeşlerimi kutluyorum. İlimizin gururu olduklarını düşünüyorum. Gelecekte de çok farklı çalışmalar ile örnek teşkil edecekleri konusunda hiç şüphem yok. Onlara bir parça katkım oluyorsa ne mutlu bana.
Bu samimi duygularımla Gazetekale gazetesinin 1.yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Yenilikçi bakış açılarından, iş ciddiyetlerinden ve dürüstlük ilkelerinden hiç ödün vermeyerek tarafsız habercilikte ilimiz için öncülük etmeye devam edeceklerinden eminim. Bu başarılı çalışmalarından dolayı imtiyaz sahibi Kadir Yahşi Beyi ve çalışma ekibini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. 
Nice yıllara hep birlikte...

Bu yazı toplam 22 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Berat Doğan Arşivi