Tepebaşı Mahallesi’nde korkutan yangın
Yayınlanma:
Kırıkkale’nin Tepebaşı Mahallesi’nde meydana gelen yangın, kısa süreli paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, bir apartmanın 5. katında bulunan dairenin mutfak bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ
Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek alevlerin diğer odalara ve çevredeki dairelere sıçramasını önledi. Kontrol altına alınan yangın, büyümeden tamamen söndürülürken, dairede maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması sevindirici oldu. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatılırken, yetkililer vatandaşları evlerinde elektrikli ve yanıcı cihazlar konusunda daha dikkatli olmaları yönünde uyardı. Tepebaşı Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun dilekleri iletildi.

3. Sayfa
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.