Moğolistan Savunma heyeti MKE’ye hayran kaldı

Moğolistan Savunma heyeti MKE’ye hayran kaldı
 Haber Merkezi
Moğolistan Savunma Bakanlığı’na bağlı Defense Industrial Corporation Genel Müdür Yardımcısı ve beraberindeki heyet, Makine ve Kimya Endüstrisi AŞ’yi (MKE) ziyaret etti.

SÜREÇLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında heyet, MKE Genel Müdürü İlhami Keleş ile bir araya gelerek savunma sanayii alanındaki iş birliği olanakları ve üretim kapasitesi üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette MKE’nin sahip olduğu ileri teknoloji, üretim altyapısı ve geniş ürün yelpazesi hakkında kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Moğol heyeti, MKE bünyesindeki fabrikaları da gezerek mühimmat, silah sistemleri ve savunma sanayii ekipmanlarının üretim süreçlerini yerinde inceleme fırsatı buldu.

mogolistan-savunma-heyeti-mkeye-hayran-kaldi-2.jpg

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Yapılan sunumlarda, kurumun kalite standartları, Ar-Ge çalışmaları ve ihracat potansiyeli de detaylı şekilde aktarıldı. Genel Müdür İlhami Keleş, MKE’nin sadece Türkiye’nin değil, dost ve müttefik ülkelerin de savunma ihtiyaçlarına yönelik güvenilir çözümler sunduğunu belirterek, uluslararası iş birliklerine büyük önem verdiklerini ifade etti.

mogolistan-savunma-heyeti-mkeye-hayran-kaldi-3.jpg

Moğolistan heyeti ise MKE’nin teknik kapasitesinden ve üretim kabiliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecekte ortak projeler ve iş birliği imkanlarının değerlendirilebileceğini belirtti. Bu ziyaretin, iki ülke arasındaki savunma sanayii ilişkilerinin gelişmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.