Valorant Oynayarak Ayda 10.000 TL Para Kazanıyorlar

Valorant Oynayarak Ayda 10.000 TL Para Kazanıyorlar
 Haber Merkezi
Oyun oynayarak para kazanmak son dönemlerde oldukça yaygın bir hale geldi. Valorant oyuncuları için de bir gelir kapısı haline gelen oyun, oldukça tercih edilen bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Büyük oranda genç kesimin oynadığı oyunda Valorant Points ile mağazadan alış veriş yapılabiliyor. Valorant mağazasında oyunculara sunulan başlıca eşyalar:

  • Silah ve silah kostümleri
  • Bıçak ve bıçak kostümleri
  • Silah yükseltme maddesi (radyant)
  • Royal pass

Valorant Point Ürünlerini İncelemek İçin ; www.gamesatis.com/valorant-points adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yüksek seviyelere getirdikleri hesapları satan oyuncular bu oyundan para kazanırken aynı zamanda da eğlenmeye devam ediyor. Hesap satmak ya da oyun içindeki eşyaları satmak hem alıcı için hem de satıcı için faydalı bir anlaşma olarak göze çarpıyor.

“Asgari Ücretten Fazla Kazanıyorum”

23 yaşındaki Valorant oyuncusu genç ile yaptığımız görüşmede gencin dile getirdiği miktarlar şaşırtıcı boyutlara varabiliyor. Asgari ücretten daha fazla miktarda geliri Valorant oynayarak kazandığını söyleyen genç bu işi profesyonel olarak yapmak istediğini de sözlerine ekledi.

Yeni bir Valorant hesabı satın almak isteyen oyuncular Valorant Points satın al diye bir teklifle karşılaştığında kendi hesabını oluşturmadan yüksek seviyeli bir hesaba sahip olmanın yolunu biliyor. Yüzlerce Valorant hesabının satın alınmak için aracı sitelerde listelendiğini görüyoruz. Bu ilanların arka planında görmediğimiz büyük bir kitle var. Bu oyuncu kitlesi kendi aralarında hesap alım-satım işlemleri yaparak herkesin oyunda istediği seviyede bir hesaba sahip olmasına büyük kolaylık sağlıyor.

Sitelerdeki İlanlar Alıcılarını Bekliyor

Kendi hesabını geliştirerek yükseltmek isteyen oyuncular Valorant Point satışı yapan sitelerde her isteğe göre ilanlar bulunuyor. Güvenilir bir siteden alış veriş yapmak isteyen kullanıcılar ise sitelerdeki ilanlar arasında uzun vakit geçiriyor. Binlerce satılık hesabı alıcılara ulaştıran gamesatis.com ürün yelpazesini sürekli geniş tutuyor.

Oyun hesabı satın almaya karar verenlerin ilanlar arasında kaybolmaması ve istediği özelliklere sahip hesabı bulması için özel filtreleme yöntemleri kullanan gamesatis.com büyük kolaylık sağlıyor. Herkesin isteği ve keyif aldığı özellikler farklı olduğu için bazen ilanlar arasında kaybolan kullanıcılar oluyor. Oyunun keyfine varmak isteyenler ise sonunda istediğine ulaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.