Temizlikte yeni dönem

Temizlikte yeni dönem
Kırıkkale Belediyesi uzun yıllardır özel bir şirket tarafından yürütülen temizlik işlerini tamamen üstüne aldı. Yeni dönem için 24 temizlik aracı satın alan Kırıkkale Belediyesi araçları bir törenle hizmete sundu.

Kırıkkale Belediyesi, yeni satın aldığı 24 adet temizlik aracını düzenlenen törenin ardından hizmete sundu. Törende konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bu günün güzel ve gurur verici bir gün olduğuna dikkat çekerek, araçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kırıkkale Belediyesi yeni dönemde şehrin temizlik hizmetlerini tamamen belediye bünyesine dahil etti. Yıllardır özel bir firma tarafından yürütülen temizlik işleri bundan böyle Kırıkkale Belediyesi personel ve araçları tarafından yürütülecek.  Bu amaçla daha önce kiralık olarak kullanılan 24 temizlik kamyonu Kırıkkale Belediyesi tarafından satın alındı.

Açılış kurdelesini birlikte kesen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Saygılı “ Bu araçlar kiralıktı ve Allah bize nasip etti artık hepsi Kırıkkale’nin, bu gün çok güzel ve gurur verici bir gün” dedi. Ardından konuşmasını yapan Vali Yunus Sezer “Bunca ekonomik sıkıntısı arasında bütçe ayırıp bu araçları alan belediyemizi tebrik ediyorum” dedi. Tören sonrası araçlar şehir turu atarak hizmete başladı


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.