Sağlık-Sen Şube Başkanlarından, Genel Merkez ziyareti

Sağlık-Sen Şube Başkanlarından, Genel Merkez ziyareti
Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Genel Merkezini ziyaret etti. 

ŞUBE BAŞKANLARI VE YARDIMCILARI ZİYARETE KATILDI
Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Nevşehir, Kırşehir ve Ankara Üniversiteler Şube Başknalıkları tarafından Sağlık-Sen Genel Merkezine ziyaret düzenlendi. Ziyarete Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser, Sivas Şube Başkanı Muhittin Musaoğlu, Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, Ankara Üniversiteler Şube Başkanı Ercan Öztürk ve Şube Başkan Yardımcıları katıldı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TALEPLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
Ziyarette Genel Başkan Semih Durmuş ile bir araya gelen şube başkanları gündeme dair konuları ele aldı. Sahadan alınan bilgileri aktaran şube başkanları, sağlık çalışanlarının talepleri doğrultusunda görüş alışverişinde bulundu.

SAĞLIK-SEN’DE KORONA ZİYARETLERİ
Genel Başkan Durmuş’u ziyaret ettikten sonra Şube Başkanı Durali Baki, Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan’ı makamlarında ziyaret eden şube başkanları, koronavirüs ile mücadelesini kazanan Genel Sekreter Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Halen koronavirüs tedavisi devam Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan’a ise acil şifa temennilerinde bulundular.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.