Facebook’ta hesap nasıl kapatılır? Facebook’ta hesap dondurma nasıl yapılır? 

Facebook’ta hesap nasıl kapatılır? Facebook’ta hesap dondurma nasıl yapılır? 
Günümüzde birçok kullanıcı sosyal medyadan uzaklaşmak istiyor. Peki sosyal medyadan uzaklaşmak isteyip Facebook hesabınızı nasıl kapatacağınızı, hesabınızı nasıl donduracağınızı bilmiyorsanız bu yazımızda sizler için Facebook’ta hesap dondurma nasıl yapılır? Facebook’ta hesap nasıl kapatılır? aşama aşama anlattık.

Günümüzde birçok kişi bazı sebeplerden sosyal medyadan uzaklaşmak istiyor. Bunu yaparken de sosyal medya hesabını siliyor. Kuşkusuz bir zamanların en popüler sosyal medya platformu olan Facebook'un hala milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Siz de Facebook hesabınızı silmek veya dondurmak istiyorsanız haberimizde detaylıca yer verdiğimiz Facebook’ta hesap dondurma ve hesap kapatma işlemlerini uygulayarak Facebook hesabınızı silebilir ya da dilerseniz hesabınızı dondurabilirsiniz. Facebook hesabınızı sildiğiniz takdirde 30 gün içinde hiçbir işlem yapmazsanız hesabınız tamamen silinir ve hesabınıza bağlı olan tüm uygulamalardan çıkış yapılır. Bunun yerine Facebook’ta hesap dondurma işlemini tercih ederek bir süreliğine sosyal medyaya ara verebilirsiniz. Hesap dondurma işlemini kabul etmez ve silme işlemini gerçekleştirmek isterseniz daha önce Facebook hesabınıza bağladığınız uygulamalardan çıkış yapılacağı için dilerseniz öncesinde uygulamalarınızı bir başka hesaba ya da e-posta adresine yönlendirebilirsiniz.

FACEBOOK’TA HESAP NASIL KAPATILIR?
Facebook'un sağ üst köşesinde yer alan ters üçgen simgesine tıklayın. Açılan sayfada Ayarlar ve Gizlilik'i, ardından Ayarlar'ı tıklayın. Açılan sayfada sol sütundaki Facebook Bilgilerin kısmına tıklayın. Açılan ekranda en aşağıda bulunan Dondurma ve Silme kısmında Gör seçeneğine tıklayın. Ekranda Hesabı Sil butonuna tıklayın. Ardından Hesabı Silme İşlemine Devam Et seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada Hesabı Sil butonuna tıklayın. Açılan ekranda şifrenizi girin ve Devam butonuna tıklayın. Açılan ekranda Hesabı Sil butonuna tıklayın. Artık Facebook hesabınız silindi. Yaptığınız işlemi iptal etmek isterseniz 30 gün içinde kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaparak hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.

FACEBOOK HESAP DONDURMA NASIL YAPILIR?
Facebook'un sağ üst köşesinde yer alan ters üçgen simgesine tıklayın. Açılan sayfada Ayarlar ve Gizlilik'i, ardından Ayarlar'ı tıklayın. Açılan sayfada sol sütundaki Facebook Bilgilerin kısmına tıklayın. Açılan ekranda en aşağıda bulunan Dondurma ve Silme kısmında Gör seçeneğine tıklayın. Ekranda Hesabı Dondur butonuna tıklayın. Adından Hesabı Dondurma İşlemine Devam Et seçeneğine tıklayın ve gelen ekranda şifrenizi girin ve Devam butonuna tıklayın. Açılan sayfada Facebook’tan ayrılma nedeninizi belirten seçeneği işaretleyin ve en altta yer alan Dondur butonuna tıklayın. Artık Facebook hesabınız donduruldu, dilediğiniz zaman kullanıcı adınız ve şifrenizle yeniden giriş yapabilirsiniz.

Instagram’da gizli hesaba nasıl bakılır diyorsanız tıklayınız.


603e414b7868d-1.png

603e429130862-2.png

603e42c01c476-3.png

603e42c7c3b31-4.png

603e42ce50779-5.png

603e42d5ec05a-6.png

603e42de409cc-7.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.