Kırıkkale'de halk otobüslerine yeni uygulama

Kırıkkale'de halk otobüslerine yeni uygulama
Kırıkkale Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan ve mahalleler arası yolcu taşımada büyük ilgi gören Kırıkkale Belediyesi Halk Otobüsleri için yeni bir uygulama geliyor.

OTOBÜSÜM NEREDE?

Kırıkkale'nin ulaşım alanında sorununa çözüm getiren Kırıkkale Belediyesi, halk otobüsleri için yeni bir çalışma hazırlığı içerisinde. Mahalleler arası ulaşım alanında vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bazı kamu kurum çalışanları, yaşlılar, emekliler ve öğrenciler için çeşitli indirim imkanlarının sunulduğu otobüslerin nereden, ne zaman, hangi güzergahlarda olduğunu gösteren yeni bir uygulama hazırlanıyor.

kirikkale-belediyesi-halk-otobusleri-2.jpg

CEP TELEFONLARINDAN BAKABİLECEKLER

Kırıkkale Belediyesi tarafından hazırlanan 'Otobüsüm Nerede' uygulamasıyla birlikte vatandaşlar cep telefonlarından otobüslerini takip edebiecek. Uygulamanın kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi bekleniyor. Her türlü cep telefonlarının yazılımına uygun şekilde tasarlanma aşamasında olan uygulama kapsamında vatandaşlara büyük kolaylık sağlanacak.

otobus-3.jpg

GÜZERGAHLARINI BULABİLECEKSİNİZ

Otobüsüm Nerede? Uygulaması Kırıkkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün resmi bir uygulaması olacak. Bu uygulama ile Kırıkkale’nin mahallelerinde seyreden otobüs hatlarının güzergahlarını, sefer saatlerini ve hangi duraktan hangi hatların geçtiği öğrenilebilecek. Ulaşmak istediğiniz yere nasıl gideceğinizi Otobüsüm Nerede? Uygulaması üzerinden sorabileceksiniz. Yakınınızdaki durakları, abonelik kartlarını liste ve harita görünümü olarak uygulama üzerinden inceleyebileceksiniz.

kirikkale-belediyesi-halk-otobusleri-1.jpg

OTOBÜSLERDE KIŞ SAATİ UYGULAMASI

İşe, okula ve bir yerden başka bir yere gitmek için vatandaşların sıklıkla kullandığı ulaşım aracı olan Kırıkkale Belediyesi halk otobüslerinin saatlerinde değişiklik yapıldı. Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan değişiklikle birlikte otobüsler artık kış saati uygulamasına geçiyor. Sabah 07.00'de başlayan otobüsler, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere akşam 23.00'e her saat başı olmak üzere vatandaşları istediği güzergahlara götürüyor.

SAAT SÜRELERİ ÖNE ÇEKİLDİ

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Kırıkkale Belediyesi, yolcu taşıma saatlerinde değişikliğe gitti. Kırıkkale Belediyesi tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, “Belediye Otobüslerimiz için "Kış Saati" uygulamasına geçilmiştir. Yeni düzenlemeye göre otobüslerimizin son hareket saati 22:00 olarak güncellenmiştir” ifadesine yer verildi. Otobüsü sıklıkla kullanan vatandaşların mağduriyet yaşamaması konusunda uyarılarda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.