Kırıkkale'de iki kardeş belediyeye talip

Kırıkkale'de iki kardeş belediyeye talip
 Muhabir
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında siyasi kulisler hareketlenirken bir yandan da renkli görüntülere sahne oluyor. Kırıkkale’de iki kardeş belediye başkanlığı seçiminde aday adaylığı için başvuru yaptı.

AK PARTİ’DEN BAŞVUR UYAPTILAR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında heyecan yaşanıyor. Siyasi kulislerin hareketlendiği ve partilerin adeta iğne atsan yere düşmeyeceği günlere döndüğü bu dönemde Kırıkkale siyasetinde renkli bir gelişme yaşandı.

sandik-cecim-2.jpg

TEMAYÜL SONRASI ADAYLIK SÜRECİ

AK Parti’de aday adaylık başvurularının tamamlandığı ve Pazar günü yapılacak olan temayül sonuçlarıyla birlikte adaylık süreci biraz daha hız kazanacak. Adayların açıklanmasıyla birlikte de sahada siyaset daha da hareketlenecek.

sandik-secim-3.jpg

KIRIKKALE VE YAHŞİHAN İÇİN ADAYLAR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Kırıkkale ve Yahşihan ilçesinde farklı gelişme yaşandı. İki kardeş yerel seçimlerde Kırıkkale ve Yahşihan için AK Parti’den aday adaylık başvurusunda bulundu.

kardes-1.jpg

KIRIKKALE HALKI TAKTİRLE KARŞILADI

Mehmet Güloğlu AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı, Muhsin Güloğlu ise Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. İki kardeşin siyasette yer alması bazı vatandaşlar tarafından taktirle karşılandı.

muhsin-guloglu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.