Instagram’da gizli hesaba nasıl bakılır? İnstagram’da gizli hesabı görme

Instagram’da gizli hesaba nasıl bakılır? İnstagram’da gizli hesabı görme
Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan instagram’da gizliliğe önem verenler için kilitli hesap kullanımı mevcut. Peki, gizli hesapların gönderilerine, hikayelerine bakmak isteyenler bu durumda ne mi yapıyor?

Çok basit. Instagram’da gizli profilleri görmek için geliştirilen birkaç uygulama var. Eğer sizde gizli bir Instagram hesabının gönderilerine, hikayelerine ve takipçilerine erişmek istiyorsanız bu yazımız sizler için. Yazımızda, instagram’da gizli hesaba nasıl bakılır?

instagram-2.jpg

INSTAGRAM’DA GİZLİ PROFİLİ GÖRMEK İÇİN UYGULAMALAR

Her geçen gün büyüyen ve popülerliğini koruyan instagram’ın en önemli özelliklerden biri de kullanıcı hesabını gizleyebilme. Bu özellik, tanımadığımız veya kötü niyetli kişilere karşı gönderilerimizi ve hikayelerimizi göstermemek, hesabımızı başkalarına karşı korumak üzerine kurulu.

603cd79a220ba-instagram-gizli-hesap-gorme-2.jpg

Fakat bazen, eski sevgilimizi, eski bir arkadaşımızı veya tanıdığımız ama takip etmediğimiz profilleri merak edebiliyoruz. Merak ettiğimiz kişilerin İnstagram profilleri gizli ise ne yapmalıyız peki. Hemen karaları bağlamayın, çünkü artık gizli bir İnstagram hesabını görüntülemek çok kolay. Ama bizden söylemesi gizli hesabı görüntülemek için varsa fake bir instagram hesabı aracılığıyla giriş yapmanızda fayda var.

instagram-4.jpg

GİZLİ PROFİLİ GÖRMEK İÇİN HANGİ UYGULAMARI İNDİRMELİYİM?

Peki, gizli instagram profillerini görebileceğimiz uygulamalar nelerdir? İşte en popüler gizli İnstagram profili görüntüleme uygulamalarından bazıları; LiLi, Postegro, Bestwhozi, Ghosty.

UYGULAMALAR NASIL KULLANILIR?

Bu uygulamalar içinde en çok indirilen ve bilineni ise Postegro. Peki Postegro’da kilitli instagram hesabını nasıl görebiliriz? Öncelikle Android kullanıcıları için Google Play Store’dan, Apple kullancıları için de AppStore’dan arama yerine postegro yazarak uygulamayı indiriyoruz. Postegro, uygulamayı yüklediğimiz telefonunun bünyesine instagram verilerini çekerek gizli instagram profillerini görüntülememize olanak sağlıyor.

instagram.jpg

Peki nasıl oluyor da bu uygulama gizli hesapları görüntülüyor?

Uygulamayı indirip İnstagram hesabımızla giriş yapıyoruz ve uygulamanın veri tabanı otomatik olarak hesabımızdaki takipçilerimizi ve takip ettiklerimizi de bünyesine dahil ediyor. Yani bir gizli hesabı görmek istiyorsak öncelikle o kullanıcının veya bir takipçisinin daha önceden postegro uygulamasına giriş yapması gerekiyor.

603cd7a3b8caf-instagram-gizli-hesap-gorme-1-001.jpg

Eğer uygulamadan girdiğimiz halde gizli bir İnstagram hesabını göremiyorsak, bakmak istediğimiz profilin sahibi veya takipçileri arasında bu uygulamayı kullanan herhangi biri olmamış demektir. Postegro uygulamasında hem ücretli hemde ücretsiz seçenekler bulunuyor. Uygulamanın ücretsiz kısmını kullanmak isterseniz günlük 2 adet gizli hesaba bakabilirsiniz.

instagrma-3.jpg

POSTEGRO UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

Peki Postegro’yu nasıl kullanacağız? İşte adım adım Postegro uygulamasından gizli İnstagram profillerini görüntüleme; Öncelikle telefonumuzun market kısmından postegro uygulamasını indiriyoruz. Yüklemenin ardından instagram hesabımızla giriş yapıyoruz.

(Uygulamayı kullanan hesabın takipçi sayısında istemsiz artış yaşandığı için varsa fake hesaptan giriş yapmanız daha uygun olacaktır.) Uygulamada ilk olarak bizim profilimiz açılıyor. Uygulamanın alt kısmında bulunan araçlardan büyüteç işaretini seçiyoruz ve bizi arama sayfasına yönlendiriyor. Açılan sayfada arama kutucuğuna görüntülemek istediğimiz gizli instagram hesabının kullanıcı adını yazıyoruz ve işte karşımıza o çok merak ettiğimiz gizli profil çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.