Akdoğan saha ziyaretlerine devam ediyor

Akdoğan saha ziyaretlerine devam ediyor
Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan beraberindeki heyet ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi Dahiliye Servisini ziyaret etti. 

MEMUR-SEN HEYETİ YÜKSEK İHTİSAS’TA
Memur-Sen İl Başkanı Recep Akdoğan beraberindeki, Sağlık-Sen Başkan Yardımcısı Murat
Özdağ, İş Yeri Temsilcisi ve Destek Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fatih Yılmazer, İş yeri temsilcileri Sema Polat, Kamile Baran, Özgür Ulukan ve Kadın Kolları Komisyon Başkanı Nezaket Türe Özdağ ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi Dahiliye Servisini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Akdoğan ve heyetine Yüksek İhtisas Başhekimi Tolga Demirel ve Başhekim Yardımcısı Yusuf Albayrak eşlik etti.

SAHADA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ
Dahiliye servisi ziyareti sonrası kalite birimini ziyaret ederek istişarelerde bulunan Akdoğan; “ Her zaman ifade ettiğimiz bir şey var. Bizler Sağlık-Sen olarak her fırsatta sahada arkadaşlarımızla birlikte olmaktan, onlarla sohbet etmekten, düşüncelerimizi paylaşmaktan, istişare etmekten onur duyuyoruz. Bu ziyaretlerimiz esnasında bugünde olduğu gibi bizlere katılan şeref veren Sayın Başhekimimiz Tolga Demirel’e teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanlarının rahatça düşüncelerini ifade ettiği bu tarz ziyaretler bizler için oldukça önemli ve vazgeçilmez bir durumdur. Bu ve bundan önce ki ziyaretlerimizde bizleri nazik bir şekilde karşılayan ve ağırlayan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkürlerimi ifade etmek isterim.” dedi.

Gazetekale.com Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.