Zabıtaya tüketici hakları eğitimi

Zabıtaya tüketici hakları eğitimi
Kırıkkale Belediyesi Zabıta Personeline 6502 kanunu kapsamında belediyeler tarafından yapılan denetim hakkında bilgi verdi.

Kırıkkale Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen seminere, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yakup Güzel önderlik etti. Düzenlenen toplantı öncesi konuşma yapan Zabıta Müdürü Koray Arslan zabıta teşkilatının çok değişik görevleri ifa eden bir yapısı olduğuna dikkat çekerek, kanunların kendilerine verdiği yetkiler çerçevesinde Kırıkkale halkına hizmet ettiklerini belirtti.

Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yakup
Güzel, Zabıta Müdürlüğünün vatandaşa en doğru bilgileri sunması ve denetimlerini yapması için Türkiye genelinde eğitimlere devam ettiklerini, şimdiki duraklarının Kırıkkale Zabıta müdürlüğü olduğunu söyleyerek “Kırıkkale Belediyesi Zabıtasının halkımıza en güzel şekilde hizmet verdiğine şahit oluyoruz.” dedi. Güzel, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun çerçevesinde yapılan denetimlerde dikkat edilmesi gereken usul ve esaslar hakkında açıklamalarda bulundu.
 

Gazete kale / Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.