Yüksek İhtisas Hastanesi mesai dışı hasta kabulüne başlıyor 

Yüksek İhtisas Hastanesi mesai dışı hasta kabulüne başlıyor 
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, hasta yoğunluğunun azaltılması amacıyla mesai dışında da hasta kabulü gerçekleştirecek. Muayeneler saat 17.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

ÇALIŞAN VATANDAŞLAR İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK 
Son dönemlerde yoğun hasta kabulü gerçekleştiren Yüksek İhtisas Hastanesi, hasta yoğunluğunun gazetekale.com azaltılması amacıyla mesai dışında da hasta kabulüne başlıyor. Hastane tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, "Hastanemize başvuran hasta yoğunluğunu azaltmak mesai dışında da halkımıza etkin şekilde sağlık hizmeti sunmak amacı ile hasta yoğunluğunun en çok yaşandığı branşlarda (Kulak Burun Boğaz, Kardiyoloji ve Ortopedi) bölümlerinde mesai dışı çalışma saati uygulaması başlamıştır."

HASTA YOĞUNLUĞUNU AZALTACAK ÇALIŞMA 
"Bu kapsamda, vatandaşlarımız 'Merkezi Hekim Randevu Sistemi' ile hekimlerimizden randevu alarak saat 17.00-19.00 arasında da muayene olabilecekler, hastaların mesai dışında müracaat etmesi ile hasta yoğunluğu azalacak, daha çok hastaya hizmet verilebilecek, iş yerinden izin alamayan, gün içerisinde vakit bulamayan vatandaşımız mesai dışı çalışma sayesinde muayenelerine zaman ayırabilecektir" ifadesine yar verildi.

Haber: Ahmet Gökdemir

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.