Yeşilay Kadın Komisyonu'ndan psikolojik iyi oluş atölyesi

ÖZ BAKIM ALIŞKANLIKLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Kadın Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Naciye Güven’in öncülüğünde düzenlenen etkinlik, yardımcılar İrem Özdemir, Ayşegül Çankaya ve Yaren Şen’in katkılarıyla zengin içeriklerle dolu bir program olarak sunuldu. Etkinlik boyunca katılımcılar; yaşam amaçları belirleme, minnettarlık, iyilik yapma, özşefkat geliştirme ve öz bakım alışkanlıkları gibi konulara odaklanarak kendi psikolojik iyi oluş düzeylerine dair farkındalık kazandılar. Atölyede gerçekleştirilen interaktif çalışmalar sayesinde katılımcılar, kişisel rollerine dair "maske" uygulamasıyla kendilerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.
BÜTÜN KADINLAR DAVET EDİLDİ
Programa katılan Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Çalık da atölyeye destek vererek katılımcılarla sohbet etti. Çalık, özellikle bağımlılıkla mücadelede aile yapısının ve kadınların rolünün altını çizerek, bu alandaki toplumsal seferberliğe katkı sağlanması gerektiğini vurguladı.
Her ay farklı bir temayla devam eden Psikolojik İyi Oluş Atölyeleri, katılımcılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yeşilay Kadın Komisyonu, gelecek etkinliklere tüm kadınları davet ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.