Kırıkkale’nin tarih rüzgarı Ankara’da esti 

Kırıkkale’nin tarih rüzgarı Ankara’da esti 
Geçmiş tarih ve kültürüyle İç Anadolu Bölgesi’nin önemli illeri arasında yer alan Kırıkkale, “TRAVEL EXPO ANKARA” 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yöresel, geleneksel ürünlerimizin tanıtımını gerçekleştirdi.

SİZE EN YAKIN ROTA KIRIKKALE 
Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “TRAVEL EXPO ANKARA” 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Kırıkkale Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katılım sağladı. Fuarda; turizm altyapımızın ve sahip olduğumuz destinasyon alanlarımız “Size En Yakın Rota” mottosu ile tanıtımı, Delice Tuzu, Kırıkkale, Sulakyurt Ballısı gibi yerel lezzetler, Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği’nin hazırladığı geleneksel el sanatları ürünleri, Dinek Yöresel Ürünler ve Hedik ikramında bulunuldu.

TAŞAN KARDEŞLER RENK KATTI 
Fuar alanında aynı zamanda lezzetlerin ve ürünlerin tanıtımının yanı sıra bozlak türküleri de Taşan Kardeşler tarafından seslendirildi. Fuarın tasarım ve içerik olarak en güzel standı olarak dikkat çeken Kırıkkale standı Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gördü. Ankara’daki Kırıkkale dernekleri ve federasyonları katılarak hasret giderildi. Fuarda ayrıca turizm acentaları ile Kırıkkale’ye yapılacak turların planlaması için görüşmeler yapıldı. Kırıkkale’nin yöresel müziği, halayı, davul zurna gösterileri fuara renk katarak ilgi odağı oldu.
Haber: Burak Çalışkan 
 


622716bdecaac.kirikkalenin-tarih-ruzgari-ankarada-esti1.jpg

622716be3780b.kirikkalenin-tarih-ruzgari-ankarada-esti2.jpg

622716be4ee49.kirikkalenin-tarih-ruzgari-ankarada-esti3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.