Kırıkkale, sporda derece üstüne derece elde ediyor

Kırıkkale, sporda derece üstüne derece elde ediyor
Farklı spor branşlarında mücadele eden 4 Kırıkkaleli sporcu, katıldıkları yarışmalardan derece elde ederek döndü. 2 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülükle Kırıkkale’ye dönen sporcular, vatandaşların göğsünü kabarttı. 

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA 2 SPORCU
Avrupa Şampiyonası seçmeleri, U20 Balkan Atletizm Şampiyonası ve Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Şampiyonası’na katılan Kırıkkaleli 4 sporcu, memleketlerine derece ile döndü. Sümeyye Ergişi isimli Kırıkkaleli sporcu, Bursa’da devam eden U15 ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonası seçmelerinde Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma seçildi. Aynı turnuvada mücadele eden Kırıkkaleli sporcu Nurgül Yüksel ise Türkiye ikincisi olarak Milli Takıma seçildi. Ergişi ve Yüksel, 20 Ağustos tarihinde Polonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına gidecek.

BALKAN ATLETİZM ŞAMPİYONASI 3’ÜNCÜSÜ KIRIKKALE’DEN
İstanbul’da düzenlenen U20 Balkan Atletizm Şampiyonası’nda ise Kırıkkaleli sporcu Pelinsu Şahin 3’ncü oldu. Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Şampiyonasında ise Kırıkkaleli sporcu Emine Kahraman birinci olarak, Brezilya’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatları’na gitmeye hak kazandı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.