İl Sağlık Müdürlüğü’nden, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ne ziyaret

İl Sağlık Müdürlüğü’nden, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ne ziyaret
Dünya Ruh Sağlığı Günü nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri tarafından Yüksek İhtisas Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hastaları ziyaret edildi.

“HASTALAR KISA SÜRE İÇERİSİNDE TOPLUMA KAZANDIRILIYOR”
Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri ülke geneline yayılmış ruhsal hastalıkların tedavisi ve rehabilitasyona yönelik hizmetlerin verildiği bir birimdir. İlimizde Yüksek İhtisas Hastanesine bağlı kurulan merkezde tedavi olanlara gün içerisinde müzik, el işi, oyun, spor gibi çeşitli aktiviteler düzenlenerek hastaların etkin ve kısa bir süre içerisinde topluma katılımları sağlanmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER
Gerçekleştirilen ziyarete Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan KILIÇ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Yeni, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları Dr. Ümit Hafçı ve Halil Bakır, Uzman Ziya Bilgin katılarak hastalara çeşitli hediyeler verdiler. Hastalarla bir süre sohbet eden ve çeşitli ikramda bulunan ilgililer, istek ve talepleri dinleyerek gün boyunca eğlenceli vakit geçirdiler.
 


616550ef3060f-Hastalarla Eğlenceli Vakitler 1.jpeg

616550f0cc4bf-Hastalarla Eğlenceli Vakitler 2.jpeg

616550f2927ea-Hastalarla Eğlenceli Vakitler 3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.