Büyükyağlı eski günlerini arıyor

Büyükyağlı eski günlerini arıyor
Büyükyağlı Köyü vatandaşları, beldenin tekrar eski üretken günlerine dönmesini istiyor. 

VATANDAŞLAR ESKİ ÜRETKEN GÜNLERE DÖNMEK İSTİYOR
2004 yılına kadar belde olan ve belediye başkanlığınca yönetilen Büyükyağlı Köyü eski üretken günlerini arıyor. 1984-1989 ve 1999-2004 yılları arasında Yılmaz Yıldız’ın Belediye Başkanlığı altında birçok icraat yapan ve adından sıkça söz ettiren Büyükyağlı beldesi vatandaşları, köylerinin tekrar eski üretken günlerine dönmesini istiyor. 

KÖYDE BULUNAN YAPILAR DEĞERLENDİRİLSİN
Büyükyağlı vatandaşları, Yıldız başkanlığında beldeye yapılan, sağlık ocağı, lojman, çok maksatlı ilkokul binası, lise binası, çok maksatlı kapalı spor kompleksi, belediye binası, kamu binaları ve beldede bulunan daha birçok yapının yeniden hizmete girmesini istiyor. Binaların boş ve hizmete hazır olduğunu belirten vatandaşlar, bu binaların koronavirüsle mücadele kapsamında, solunum cihazı ve maske üretimi için uygun olduğunu veya karantina bölgesi olarak da kullanılabileceğini söylüyor. 

SADECE VEKİL ÖZTÜRK ZİYARET ETTİ
Eskiden yollarının yapıldığını, beldeye hizmetin geldiğini, halkın mutlu olup meydanlarda oyunlar oynadığını belirten vatandaşlar; artık hizmetin gelmediğini, yollarının bozuk olduğunu ve MHP Milletvekili Halil Öztürk haricinde siyasi hiçbir ismin beldeye gelmediğini söyledi. 

TEK İSTEĞİMİZ BÜYÜKYAĞLI’YA HİZMETİN GELMESİ
Kendilerinin hiçbir zaman menfaat gözetmeden çalıştıklarını belirten Büyükyağlı vatandaşları tek isteklerinin, beldede bulunan tüm kamu binalarının tekrar faaliyete girmesi ve Büyükyağlı’ya hizmetin gelmesi olduğunu belirtti.
 


5ec02a268d33f-buyukyagli koyu (2).png

5ec02a26d03c8-buyukyagli koyu (1).png

5ec02a26e819f-buyukyagli koyu (3).png

5ec02a27d2518-buyukyagli koyu (4).png

5ec02a2800bb5-buyukyagli koyu (5).png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.