Alaaddin Güneşer

Alaaddin Güneşer

Yeni siyasetçiler geliyor gibi

Ülkemizde yaşanan pandemi  kaynaklı, siyaset odaklı yaşanan sıkıntıların hayatı zorlaştırması, seçim takviminin iyiden iyi çalışmaya başladığı şu günlerde listeye giremeyecek olanların ve aday olamayacağı kesinleşen siyasilerin nemelazımcılığı siyaset hayatına yeni yüzler kazandıracak gibi görünmekte.

Siyaset düşünen insanların toplum yararına faaliyetlerini artırması, geleceğe yönelik düşünceleri sebebi ile kendini seçmenine tanıtma gayretleri içinde gayret sarf etmeleri bende böyle bir düşüncenin oluşumuna sebep oldu.

Genç MÜSİAD Kırıkkale Şube başkanlığına seçilen Mehmet İLHAN kardeşimizde bunlardan bir tanesi diye düşünüyorum. Kardeşimizi pek tanımam, hukukumuzda hiç olmadı lakin çalışmalarını yakinen  takip ettiğim gelecek vaat eden toplum yararına faaliyetler sergileyen, başkan seçilmesinden dolayı sık sık ziyaret edilen bu kardeşimiz siyasilerin faaliyetsizliğinden dolayı  oluşan etkileşim boşluğunu fazlası ile doldurmakta.

Genç, Dinamik, Enerjik, Çalışkan ve gösterdiği çaba ve gayret takdire şayan, arkadaşları ile göstermiş olduğu faaliyetlerde Kırıkkale kamu oyu tarafından yakinen takip edilen yeni Kırıkkale hizmetkarlarından olacak gibi görünmekte.

Arkadaşlarımdan hakkında aldığım bilgiler doğrultusunda ahlakının genden geldiği belli olan bu kardeşimizin  yapmış olduğu bu gayret ve çabalar insan kalplerine dokunmaktadır.  Yakın yada sonra ki zamanlarda Kırıkkale’ye siyasi anlamda katkı sağlayacağı da kaçınılmaz görünmektedir.

Tabi ki hizmetleri bu hız ve aynı gayretle devam ederse. Siyasilerden gelecek olumsuzluklar inşallah bu kardeşimiz ve ekibinin şevkini ve mücadele azmini kırmaz. Etrafı şaibeden uzak hizmet etme arzusu ile yanıp tutuşan, girmiş olduğu toplumu sempatik davranışları ile ısıtan bu kardeşimiz ve bu kardeşimiz gibi siyasi hayata çıkmaya hazırlanan kardeşlerimizin önü açık olsun.

Bu ve bu gibi kardeşlerimize verdiğiniz sözde durun, tutamayacağınız sözler vermeyin, kandırmayın, yalan söylemeyin, insanlara güler yüzlü olun olumsuzluklar karşısında pes etmeyin tavsiyelerinde bulunmak istiyorum.

Dediklerime riayet ederseniz belki Genel Başkanlarınızın gözüne giremezsiniz ama halkınızın gönlüne girer son nefesinize kadar şerefli bir hayat sürersiniz.

Bu yazı toplam 3 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Alaaddin Güneşer Arşivi