Halim Bulut, Keskin için aday adaylığını açıkladı

Halim Bulut, Keskin için aday adaylığını açıkladı
 Muhabir
Mart ayında yapılacak olan seçime sayılı günler kala siyasi arena hareketleniyor. Keskin ilçesinin yakından tanıdığı Halim Bulut, AK Parti’den Keskin Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı.

BAŞVURU EVRAKINI TESLİM ETTİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında siyasi arena hareketleniyor. Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde de kulisler hareketli günler yaşıyor.

halim-bulut-2.jpg

Keskin ilçesinin yıllardır yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Halim Bulut, AK Parti’den Keskin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Bulut, parti binasında başvuru evrakını İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya takdim etti.

halim-bulut-3.jpg

KESKİN İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Başvurusunu yapan Bulut, “Adalet ve Kalkınma Partisi Keskin Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı açıklamış ve resmi olarak başvuru yapmış bulunmaktayım. İl Başkanımız Engin Pehlivanlı, İl Başkan yardımcımız Arap Ali Cengiz başkanıma ve tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ederim. İl Sekreterimiz Yusuf Cemil’e evraklarımı teslim ettim. Kendisine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbimden Hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

halim-bulut-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.