Youtube Mp3 dönüştürücü nasıl kullanılır? Youtube’dan nasıl video indirilir?

Youtube Mp3 dönüştürücü nasıl kullanılır? Youtube’dan nasıl video indirilir?
Dünyanın en çok kullanılan video paylaşım platformu Youtube’dan nasıl video indirilir? Youtube’dan müzik dosyaları (Mp3) nasıl indirilir? gibi Youtube’dan içerik indirmekle alakalı merak edilen soruları haberimizde cevaplıyoruz. 

DÜNYANIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN VİDEO PAYLAŞIM PLATFORMU
15 Şubat 2005 tarihinde Amerika Birleşik Devletlerine bağlı Kaliforniya eyaletinde kurulan video paylaşım platformu Youtube, yayınlandığı günden bu yana hızla kullanıcı sayısını artırarak dünyanın en çok tercih edilen video paylaşım platformu haline geldi. Her yaştan ve her milletten olmak üzere dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen Youtube, ülkemizde de kendi platformunda zirvedeki yerini koruyor. Youtube, internet bağlantısının olduğu zamanlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilse de, bazı kullanıcılar internet erişiminin olmadığı yerlerde de sevdiği müzikleri ve videoları izlemeyi istiyor. Bu yazımızda ise, internete bağlıyken Youtube’da bulunan Mp3 ve Mp4 videolarını nasıl cihazınıza indirebileceğini anlatacağız. 

YOUTUBE VİDEOLARI NASIL MP3’E DÖNÜŞTÜRÜLÜR
Youtube uygulaması günümüzde, Google ile ortak olarak çalışan akıllı cihazlarda yüklü olarak geliyor. Kullanıcılar Google hesabı ile birlikte otomatik olarak Youtube hesabı da açmış oluyor. Ancak, Youtube üye olsanız dahi videoları indirmenize izin vermiyor. Video indirme işleminden sadece Youtube’un ücretli üyeliği olan ‘Youtube Premium’ üyeleri faydalanabiliyor. Ancak üzülmenize gerek yok, Youtube Premium üyeliğine para ödemeden de Youtube’dan video indirmenin yolları mevcut. Bunun için yapmanız gerekenler çok basit. Öncelikle akıllı telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan Youtube’a giriş yapıyorsunuz. Ardından indirmek istediğiniz şarkı veya videoyu arama kutucuğuna yazarak buluyorsunuz. Ardından açtığınız videonun link kısmını kopyalıyorsunuz. Daha sonra arama motoruna girerek ‘Youtube Mp3 dönüştürücü’ veya ‘Youtube Mp4 dönüştürücü’ yazarak aratıyorsunuz. Karşınıza gelen web sitelerinden herhangi birine tıklayarak giriş yapıyorsunuz. Siteye girdikten sonra, kopyalamış olduğunuz Youtube linkini site içerisinde bulunan ‘dönüştürmek istediğiniz linki yapıştırın’ kısmına yapıştırıyorsunuz. Daha sonra dönüştürme işlemini başlatmadan önce hangi uzantı ile dönüştüreceğinizi seçiyorsunuz. Örneğin Mp3, Mp4, AVI gibi seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Uzantı seçme işleminin ardından dönüştür butonuna tıklıyorsunuz. Birkaç saniye süren dönüştürme işleminin ardından indir butonunun geldiğini göreceksiniz. Butona tıklayarak indirme işlemini gerçekleştiriyorsunuz. Yine birkaç saniyelik indirme süresinin ardından videonuz veya şarkınız tercih ettiğiniz uzantı biçiminde cihazınıza kaydolmuş oluyor. Keyfini çıkarabilirsiniz. 
 

Adım adım Youtube'dan video indirme işlemi; 


(Youtube'a girerek indirmek istediğimiz şarkıyı veya videoyu buluyoruz. Ardından videonun yukarısında bulunan adres çubuğundan videounun linkini kopyalıyoruz.)

 


(İndirmek istediğimiz videonun linkini kopyaladıktan sonra, arama motoruna Youtube Mp3 dönüştürücü yazıyoruz ve karşımıza çıkan web sitelerinden birine tıklıyoruz. Daha sonra açılan sitede, Youtube'dan kopyaladığımıza linkimizi istenilen alana yapıştırıyoruz. İndirmek istediğimiz uzantı şeklini seçiyoruz. Mp3, Mp4, AVI gibi. Uzantı şeklini seçtikten sonra dönüştür butonuna tıklıyoruz ve bekliyoruz.)

 


(Birkaç saniyelik dönüştürme işleminin ardından karşımıza indirmek istediğimiz videonun adı ve hemen altında indir butonu geliyor. İndirme işlemine devam edebilmek için indir butonuna 1 kez tıklıyoruz.) 

 


(İndirme butonuna tıkladıktan birkaç saniye sonra indirme işlemi tamamlanıyor. İndirilen Mp3, Mp4 veya AVI dosyasına cihazınızın indirilenler klasöründen ulaşabilirsiniz.)


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.