Yeni siyasetçiler geliyor gibi

Yeni siyasetçiler geliyor gibi
Köşe yazarı Alaaddin Güneşer'in 'Yeni siyasetçiler geliyor gibi' aldı köşe yazısı.

Ülkemizde yaşanan pandemi  kaynaklı, siyaset odaklı yaşanan sıkıntıların hayatı zorlaştırması, seçim takviminin iyiden iyi çalışmaya başladığı şu günlerde listeye giremeyecek olanların ve aday olamayacağı kesinleşen siyasilerin nemelazımcılığı siyaset hayatına yeni yüzler kazandıracak gibi görünmekte.

Siyaset düşünen insanların toplum yararına faaliyetlerini artırması, geleceğe yönelik düşünceleri sebebi ile kendini seçmenine tanıtma gayretleri içinde gayret sarf etmeleri bende böyle bir düşüncenin oluşumuna sebep oldu.

Genç MÜSİAD Kırıkkale Şube başkanlığına seçilen Mehmet İLHAN kardeşimizde bunlardan bir tanesi diye düşünüyorum. Kardeşimizi pek tanımam, hukukumuzda hiç olmadı lakin çalışmalarını yakinen  takip ettiğim gelecek vaat eden toplum yararına faaliyetler sergileyen, başkan seçilmesinden dolayı sık sık ziyaret edilen bu kardeşimiz siyasilerin faaliyetsizliğinden dolayı  oluşan etkileşim boşluğunu fazlası ile doldurmakta.

Genç, Dinamik, Enerjik, Çalışkan ve gösterdiği çaba ve gayret takdire şayan, arkadaşları ile göstermiş olduğu faaliyetlerde Kırıkkale kamu oyu tarafından yakinen takip edilen yeni Kırıkkale hizmetkarlarından olacak gibi görünmekte.

Köşe yazısının devamını okumak için tıklayın!


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.