Yahşihan Belediyesi, imar mağduru vatandaşların mağduriyetini giderdi

Yahşihan Belediyesi, imar mağduru vatandaşların mağduriyetini giderdi
Yahşihan Belediyesi, önceki dönemlerde yapılmış 412 adet imar uygulamasını inceleyerek, hata ve eksiklikleri tespit etti. 150 ada ve 320 hektar alanda imar uygulaması gerçekleştiren Yahşihan Belediyesi, vatandaşın mağduriyetini giderdi. 

150 ADA VE 320 HEKTAR ALANDA İMAR UYGULAMASI
Yahşihan Belediyesi ekipleri, Yahşihan ilçesine bağlı, Alaattin, Kadıoğlu, Yeşil Vadi, Erenler, Yenişehir, Doğanlık, Bayraktepe, Emirler ve Seyrantepe mahallelerinde, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren yapılmış 412 adet imar uygulamasını inceledi. Önceki dönemde yapılmış bu imar uygulamalarında hatalar ve eksiklikler tespit eden belediye ekipleri, vatandaşın mağdur olmaması için 150 ada ve 320 hektar alanda imar uygulaması gerçekleştirdi. 

VATANDAŞ İSTEDİĞİ ZAMAN TAKİP EDEBİLECEK
Hazırlanan imar uygulama dosyaları, 27 Mayıs 2020 tarihinde belediye hoparlörlerinden, askı ilanlardan, belediye web sitesinden ve belediye sosyal medya hesaplarından yayımlandı. Ayrıca, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından açık ve aleni bir şekilde paftası asılan dosyaların 1 ay süreyle yayımlanacağı ve vatandaşların dilediği zaman takiplerini yapabileceği belirtildi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.