Yahşihan Belediyesi, DENEYAP ve TEKNOFEST çalışmalarının parçası olmak istiyor

Yahşihan Belediyesi, DENEYAP ve TEKNOFEST çalışmalarının parçası olmak istiyor
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Türkiye Teknoloji Takımı Vakıf Başkanlığına yazı yazarak Yahşihan Belediyesi olarak DENEYAP ve TEKNOFEST gibi çalışmaların içinde aktif bir durumda yer almak istediklerini belirtti.

FAALİYETTE BULUNMAK İSTİYORUZ
Türkiye Teknoloji Takımı Vakıf Başkanlığı Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi birlikteliğinin haklı olarak son bulmasından dolayı üzüldüğünü belirten Osman Türkyılmaz,
DENEYAP ve TEKNOFEST gibi çalışmaların bir parçası olmak ve aktif olarak faaliyette bulunmak istediğini belirtti. 

HER AÇIDAN MODEL OLABİLECEK ÖZELLİKLERE SAHİBİZ
Konuya ilişkin açıklama yapan Osman Türkyılmaz “Yahşihan ilçemiz Orta Anadolu’nun tam merkezinde ve Ankara’nın giriş kapısı konumunda. Kırıkkale’nin en büyük ilçesi olma özelliği ile birlikte sürekli büyüyen ve gelişen bir ilçedir. İlçemiz sınırları içerisinde yıldızı her geçen gün parlayan Kırıkkale Üniversitesi, Savunma Sanayimizin mihenk taşı konumunda MKE’ye ait fabrikalar, askeri tesisler, Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi sitesi gibi özel sanayi kuruluşlarının yoğun olması ve hepsinden önemlisi ilçemizin genç nüfusa sahip olması her açıdan model olabilecek özelliklere sahip olduğumuzun göstergesidir.’’ dedi.

GURURUN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORUZ
Türkyılmaz konuşmasının devamında; “Devlet ve millet menfaatinin olduğu her yerde siyaset arka planda kalır. Terörle mücadelede yakalanan başarıda İHA, SİHA ve diğer enstrümanları ülkemize kazandıran Bayraktar grubuna ve T3 Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar’a müteşekkiriz. Yahşihan Belediyesi olarak bizlerde bu haklı gururun bir parçası olmak istiyoruz. Teknolojik hamleler, DENEYAP ve TEKNOFEST gibi çalışmaların heyecanını televizyondan seyredenlerden değil bizzat sürecin bir parçası olanlardan olmak istiyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.