Yahşihan Belediyesi, 23 Nisan’ı şiirlerle kutlayacak

Yahşihan Belediyesi, 23 Nisan’ı şiirlerle kutlayacak
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukların okuduğu şiirleri belediye hoparlöründen yayınlayacak.

BELEDİYE HOPARLÖRÜNDEN ŞİİRLER OKUNACAK
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, bu yıl meydanlarda kutlanmayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için, ilginç bir yöneteme imza attı. İlçedeki çocuklardan okudukları şiirleri ses kaydı ve video çekerek kendisine göndermelerini isteyen Türkyılmaz, bu şiirlerin belediye hoparlörlerinden ve belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını söyledi.

ETKİNLİK ŞARTLARI
Etkinliğe katılmak için bazı şartların olduğunu belirten Yahşihan Belediyesi yaptığı açıklamada, “23 Nisan ile ilgili bir şiir okuyup, videoya alınacak. Videoyu gönderirken çocuğun anne ve baba ismi ayrıca okulu ve sınıfı yazılacak. Çekilen video veya ses kaydı 0532 462 98 35 numaralı telefondan, Whatsapp uygulaması üzerinden gönderilecek.”

GÜZEL VAKİT GEÇİRECEĞİZ
Yapılacak olan etkinliği, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şiirlerle kutlayacağız” sloganı ile tanıtan Türkyılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Tüm dünyada etkisi devam eden koronavirüs salgını nedeni ile devletimizin almış olduğu tedbirler gereğince, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılacak tüm etkinliklerin üzülerek iptal edildiğini belirtmek isterim. Ama siz çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir şiir okuyup ses kaydı ve video çekerek Whatsapp’tan bana yollaması halinde, Belediyemiz anonslarından ve yine Belediyemiz sosyal medyalarından paylaşarak bir nebze de olsa bu zor zamanlarımızda sizlerin hazırlamış olduğu videolar ve ses kayıtlarıyla güzel vakit geçireceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız şimdiden kutlu olsun.”
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.