Yahşihan Belediye TV formatı büyük ilgi görüyor

Yahşihan Belediye TV formatı büyük ilgi görüyor
Yahşihan Belediyesi yine ilklere imza atarak kurmuş olduğu Yahşihan Belediye TV formatı ile faaliyetlerini haftalık yayın olarak izleyicilerine aktarıyor.

HAFTALIK HABERLER YAYINLANIYOR
Yahşihan Belediyesi yine ilklere imza atarak kurmuş olduğu Yahşihan Belediye TV formatı ile faaliyetlerini haftalık yayın olarak izleyicilerine aktarıyor. Belediye olarak Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştiren Yahşihan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, bir hafta boyunca belediye tarafından yapılan çalışmaları aktarmak için Yahşihan Belediye TV formatını hayata geçirdi. İlçe genelinde hafta boyunca yapılan çalışmaların anlatıldığı video formatı, Yahşihan Belediyesine ait Youtube hesabında paylaşılıyor. 


ETKİNLİKLERİN DUYURUSU YAPILIYOR
“Yahşihan Belediye TV Haftalık Gündem” olarak paylaşılan videoda, tüm birimlerin yaptığı çalışmalar yer alırken, o hafta yapılan etkinliklerin gösterimi ve gelecek etkinliklerin duyurusu da yapılıyor.  Videonun kısa bir tanıtımı Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın ve Yahşihan Belediyesi’nin tüm sosyal hesaplarında yayınlanırken tamamını izlemek isteyenler için Youtube üzerinden yayın yapılıyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın da zaman zaman röportaj verdiği yayınlar büyük beğeni topluyor.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.