Uyuşturucu ve hırsızlıkla daha etkin mücadele edilmeli

Uyuşturucu ve hırsızlıkla daha etkin mücadele edilmeli
Öztürk, “Kırıkkale’nin bazı mahallelerinde kronkileşmiş adli vakalara yönelik önleyici tedbirlerin daha da yoğunlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle hırsızlık ve uyuşturucuyla mücadelede

VATANDAŞTAN ÇOK ŞİKÂYET GELİYOR
Kırıkkale’de özellikle Yuva, Selim Özer, Karşıyaka ve Yenimahalle başta olmak üzere, il genelinde uyuşturucu satıcılarıyla ilgili şikayetlerin yoğun bir şekilde kendilerine geldiğini söyleyen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Kırıkkale ile ilgili sorunlar hakkında bizlere ulaşan hemşehrilerimiz, uyuşturucu madde satıcılarının özellikle Yuva, Selim Özer, Karşıyaka ve Yenimahalle başta olmak üzere birçok mahallede kol gezdiğini beyan etmektedirler.”


AYNI EVE AYNI GÜN 3 KEZ HIRSIZ GİRİYOR
“Ayrıca hırsızlık vakalarının da çok yoğun olduğunu bizlere ileten hemşehrilerimiz, aynı eve aynı gün içerisinde 3 kez hırsız girdiğini, bu konuda alınan tedbirlerin artırılması gerektiğini ifade etmekteler. Müstakil evlerin yoğun olduğu mahallelerden bizlere ulaşan hemşehrilerimiz, özellikle son zamanlarda, balkon ve pencerelerindeki korkuluk demirlerinden balkonlarına astıkları çamaşırlara kadar hırsızlar tarafından çalındığını bildirip bizlerden destek istemekteler,” diye konuştu.


KANUN TEKLİFİ HAZIRLIYORUZ
MHP’li Öztürk yaptığı açıklamada, Kırıkkale’de emniyet kuvvetlerinin her konuda olduğu gibi uyuşturucuyla ve hırsızlıkla mücadele konularında da mücadelesini sürdürdüğünü ancak, daha etkin bir mücadelenin şart olduğunu ifade etti. 


KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Öztürk, “Bizler de gerek hırsızlıkla gerekse uyuşturucuyla mücadele konularında daha caydırıcı cezalar içeren kanun teklifi çalışmalarımızı hızlandırdık. Hem uyuşturucu hem de hırsızlıkla mücadele için daha etkin cezalandırmaların yapılacağı kanun teklifimizi önümüzdeki günlerde TBMM Başkanlığına sunarak konunun takipçisi olacağız,” diye konuştu.


Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.