Twitter’da hesap açma, hesap dondurma ve hesap silme nasıl yapılır?

Twitter’da hesap açma, hesap dondurma ve hesap silme nasıl yapılır?
 Haber Merkezi
Twitter hesabımızı nasıl dondurur ya da nasıl sileriz? Twitter’da hesap açma,hesap dondurma ve silme nasıl yapılır? Hepsi haberimizde…

TWİTTER’DA HESAP AÇMA NASIL YAPILIR?
Twitter’da hesap açmak için ilk olarak https://twitter.com/ adresine gidin ve kaydol butonuna tıklayın. Daha sonra açılan sayfada sırasıyla isim ve telefon numarası bölümlerini doldurun. Dilerseniz telefon bölümünün altında bulunan e-posta kullan seçeneğine tıklayarak halihazırda kullandığınız bir e-posta adresi ile kaydolabilirsiniz.

60647c25e1ecb-3.png

Ardından doğum tarihi bilgilerinizi doldurun. Adımları takip edin. Kayıt yaptırmak için kullandığınız cep telefonunuza veya e-posta adresinize gelen onay kodunu açılan pencereye girin. Ardından kendi belirlediğiniz şifrenizi girin. Twitter’da hesap açarken oluşturduğunuz şifreniz en az 1 büyük harf, 1 küçük harf, 1 sayı ve 1 özel karakter barındırmalıdır. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi Twitter hesabınızın Ayarlar ve Gizlilik sayfasından dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

60647c4256fa4-4.png

TWİTTER’DA HESAP DONDURMA VE SİLME NASIL YAPILIR?
Twitter’da var olan hesabınızı dondurmak istiyorsanız ilk olarak https://twitter.com/home adresine gidin. Ekranın sol köşesinde bulunan ikonlardan Daha Fazla seçeneğine tıklayın. Sol kısımda açılan seçeneklerden Ayarlar ve Gizlilik’i seçin. Açılan sayfada Hesabın kısmında açılan Hesabı Devre Dışı Bırak’ı seçin.

60647c49d1ccb-5.png

60647c51bf850-6.png

Ardından açılan sayfada Hesabı Devre Dışı Bırak butonuna tıklayın. Ardından gelen ekranda mevcut şifrenizi girerek hesabınızı dondurmuş olacaksınız. Eğer 30 gün içerisinde dondurduğunuz hesabınıza hiç giriş yapmazsanız hesabınız Twitter tarafından otomatik olarak silinecektir.

60647c58ac495-7.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.