Türkyılmaz’dan asfaltla ilgili açıklama 

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçedeki asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MİLLETVEKİLİMİZ BÜYÜK DESTEK SAĞLADI 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, mahallelerde ve köylerde bulunan muhtarlarla bir araya geldi. MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk ile birlikte sabah kahvaltısında muhtarla buluşan Türkyılmaz, ilçe genelinde yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Türkyılmaz, “Asfalt probleminin giderilmesi noktasında Hacılar Kasabası’na belediyemize ait bir tesis kurduk. Burada asfaltı daha hızlı hale rantabl halde getirmek için uğraşıyoruz. Ciddi anlamda paraya ihtiyacımız vardı. Milletvekilimiz Halil Öztürk’ün girişimleri sonucunda bu sorunumuz çözüm buldu.”

İNŞALLAH KISA SÜREDE BAŞLAYACAĞIZ 
“MHP olarak bir Milletvekilimizin olması bizim için büyük bir şans. Çünkü sorun ve taleplerimizde ulaşılabilecek yerlere hemen ulaşabiliyor. Bizim işimizi, Yahşihan’ın işini kolaylaştırmak adına gerçekten sayın vekilimize çok ihtiyacımız var. Bunu hiç istediğim kadar çok arzuluyorum. O yüzden bu memlekete gerçekten tırnak ucu kadar sevdası olan isteği olan varsa bir olmamız, diri olmamız beraber olmamız gerekiyor. Asfaltta Allah izin verirse ben özellikle Yeşilvadi, Yenişehir ve Yahşihan merkezle alakalı tekrar gün bildireceğim.  Bu konuyla alakalı benden haber bekleyin. Parasını Pazartesi, Salı günü firmaya gönderiyoruz ve geçtiğimiz anda haber verip başlayacağız.”

ÖZTÜRK’TEN TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR 
Yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Türkyılmaz’a teşekkür eden Öztürk, “Belediye hizmetlerini biz takip ediyoruz. Belediye Başkanımız imkanları ölçüsünde imkanlarını aşarak gerekli gayretli çalışmaları ortaya koyuyor. Esasında Osman başkanının yaptığı belediyecilik hizmetleri bir belediye başkanının tercih etmeyeceği bir meseleydi. Şimdi insanlar yer üstü hizmetlerine bakar ve belediye başkanı çalışıyor ya da çalışmıyor diyebilirsiniz. Ama Osman başkan hiçbir başkanın cesaret edemeyeceği önemli bir işe imza atarak altyapıya girdi.”

YAHŞİHAN’IN GELECEK 100 YILINI GARANTİYE ALDI 
“Osman başkan büyük bir riski göze alarak altyapı sorununu çözdü. Bütün bunları yapıp Yahşihan'ın gelecek 50-100 yılını garanti altına aldı.  Bunlar kolay işler değil bunları yapmak cesaret ister. Üstyapı çalışmalarını herkes yapar bu riskli bir belediyecilikti bunu da MHP'ye Osman Türkyılmaz’a nasip oldu. Asfalt atıldıktan sonra Yahşihan’ın güzelleşmesi için şehircilik anlayışıyla çok daha güzel bir Yahşihan vaat ediyor” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.