Türkyılmaz’dan Yahşihanspor oyuncularına moral yemeği

Türkyılmaz’dan Yahşihanspor oyuncularına moral yemeği
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Yahşihanspor futbolcuları ve yönetimi ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

“HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ”
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Yahşihanspor futbolcuları ve yönetimi ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Sporda başarının artması için bugüne kadar Yahşihanspor’a destek verdiklerini ve bugünden sonra da bu desteklerinin süreceğini kaydeden Türkyılmaz, “Yahşihanspor’umuz geçen hafta 4-2’lik bir galibiyet aldı. Takımımızın başarısını sürdüreceğine her zaman olduğu gibi inanıyorum. Bu hafta Taşköprüspor ile mücadele edecek takımımıza maç öncesi moral yemeği vermek istedik. Her zaman olduğu gibi tüm desteğimizle takımımızın yanındayız. Pazar günü herkesi Yenişehir Sentetik Futbol Sahasında gerçekleşecek Yahşihanspor- Taşköprüspor maçına davet ediyorum. Başkan Ahmet Gürses nezdinde Yahşihanspor yönetim kurulu, teknik ekibi ve futbolculara başarılar diliyorum.” dedi. 

“TÜM EKİBİME GÜVENİYORUM”
Yahşihanspor Başkanı Ahmet Gürses ise yaptığı açıklamada, “Yahşihanspor olarak inşallah hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde 3 puan alacağız ve 3. Lig’e emin adımlarla ilerleyeceğiz. Tüm takım oyuncularımız Teknik Direktörümüz Kuddusi Çakır liderliğinde çalışmalarına devam ediyor. Tüm ekibime çok güveniyorum. Takımımıza Yahşihan ilçemizin halkı da destek veriyor. Bu ekiple çok iyi yerlere geleceğiz. Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz’ın takımımıza büyük katkıları var. Yahşihanspor adına kendisine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.