Türkyılmaz’dan Kurban Bayramı mesajı

Türkyılmaz’dan Kurban Bayramı mesajı
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Bayramların toplumsal birlikteliğin yaşandığı mübarek günler olduğunu ifade eden Başkan Türkyılmaz, “Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında Müslümanların birbirleri ile kaynaştığı; başta sevgi ve saygı olmak üzere, milletçe yardım etme fırsatı veren bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

HER ZAMAN HATIRLAMALIYIZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz; “Bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan hepimiz için büyük anlamlar taşımakta olup, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalıdır. Bayramlar, vefanın sırrı, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın, kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında, tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Yaşlılarımızın, büyüklerimizin her zaman halini hatırını sormalı onları sadece bayram günlerinde değil, her zaman hatırlamalıyız. Küçüklerimize de sevgi ve muhabbetle yaklaşarak, her günümüzde kardeşlik, sevgi ve saygı bağı ile toplum olarak kucaklaşmalıyız.”

SAYGI VE MUHABBETLE SELAMLIYORUM
“Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerimle, Mübarek Kurban Bayramı’nızı en içten duygularımla kutluyor, bayramın tüm ülkemizde, ilimizde ve güzel ilçemiz Yahşihan’da sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.