Türkyılmaz ayağının tozuyla sokak hayvanlarına sahip çıktı

Türkyılmaz ayağının tozuyla sokak hayvanlarına sahip çıktı
Seçim çalışmalarına başladığı ilk günden itibaren farkındalık yaratan projelerle halkın gönlünde taht kuran Yahşihan’ın yeni Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, kendisini tebrik etmek üzere çiçek ve gönderen sevenlerinden, çiçek yerine sokak hayvanları için mama tedarik etmelerini istedi.

SOKAK HAYVANLARI PROJESİNİN İLK ADIMI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ayağının tozuyla ses getirecek bir projeye imza atarak, sosyal medya üzerinden yolladığı bir mesajla, sevenlerinden ve taraftarlarından gelecek olan çiçeklerin yerine, sokak hayvanları için mama tedarik etmelerini istedi. Türkyılmaz, sokak hayvanlarıyla ilgili projelerini hemen hayata geçirdiklerini, ilk olarak da mama tedariki yoluyla sokaklarda aç kalan hayvanların karınlarının doymasının sağlanacağını ifade etti.

HALKIN BÜYÜK TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Seçim sürecinde karlı bir gecede çıkarak, sokak hayvanlarını beslediği görüntüler sosyal medya üzeninden paylaşılan ve bu davranışıyla halkın büyük takdirini toplayan Türkyılmaz, projeleri arasında yer alan “Hayvan Oteli Projesinde” de sokak hayvanlarının barınak yöntemiyle değil otel yöntemiyle konuk edileceği ve vatandaşların yemek atıklarının da değerlendireceği bir sistem önermişti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.