Trafik kazası geçiren Kırıkkaleli şarkıcı Lara'nın son hali

Trafik kazası geçiren Kırıkkaleli şarkıcı Lara'nın son hali
Türkiye’nin sevilen sanatçısı Kırıkkaleli Lara, geçirdiği trafik kazası sonrası hasar gören dudaklarını ameliyatla eski haline getirdi. Dudaklarının yeni halini sosyal medya hesabından paylaşan Lara, takipçilerinden tam puan aldı. 

KAZADA DUDAKLARI PARÇALANMIŞTI
Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Kırıkkaleli Lara, geçtiğimiz Haziran ayında Antalya’nın Alanya ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Yeğeni ile birlikte kaldırımda yürüyen Lara’ya, kırımızı ışık ihlali yapan bir otomobil çarpmış ve Lara ve yeğeni ölümden dönmüştü. Talihsiz kazada vücudunun farklı yerlerinden ve dudaklarından yaralanan Lara, geçirdiği 2 saatlik estetik operasyonunun ardından yeni dudaklarına kavuştu.

“HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK”
Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen ameliyatta, kaza sonrasında Lara’nın dudaklarında oluşan ödem, parçalanma ve kopma ile oluşan şekil bozuklukları giderildi. 2 saat süren bir operasyonla dudakları düzeltilen Lara, 2 haftalık bir iyileşme sürecinin ardından yeni dudaklarını takipçilerinin beğenisine sundu. Dakikalar içerisinde yüzlerce beğeni ve yorum alan Lara, yaptığı paylaşıma “Her şeyin başı sağlık” notunu düştü.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.