Tarım ve Orman Müdürlüğünden ekipman ve makine desteği

Tarım ve Orman Müdürlüğünden ekipman ve makine desteği
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Kırsal Kalkınma Destekleri” 15’inci  etap bilgilendirme toplantıları kapsamında ilk toplantı Kırıkkale Tarım ve Orman  İl Müdürü Sırrı Yılmaz başkanlığında yapıldı. 

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ahmet Barış, Ziraat Odası Başkanları, ilimizde zirai makine-ekipman satan bayiler, zirai ilaç ve tohum bayileri ve teknik personeller katıldı.

“AMACIMIZ EKİPMAN EKSİĞİ OLAN ÇİFTÇİMİZİN KALMAMASI”
Toplantı sonrasında bir değerlendirme yapan Sırrı Yılmaz; “Bakanlığımızın Kırsal Kalkınma Destekleri 15. Etap Başvuruları başladı. Bu yıl 300.bin TL’ye kadar yüzde 50 hibeli makine ekipman alımlarına destek verilecek. Amacımız makine-ekipman eksiği olan çiftçimizin kalmamasını sağlamak. Bu amaçla sektör bilgilendirme toplantıları planladık ve bugün ilk toplantımızı bayilerimiz ile gerçekleştirdik. Toplantılarımız sektörümüzün tüm paydaşlarını kapsayacak ve tüm destekler hakkında bilgilendirmeler içerecek şekilde devam edecek.” dedi. 600 bin TL’ye kadar Kırsal Ekonomik Alt Yapı Yatırımı, 3,5 Milyon TL’ye kadar Ekonomik Yatırım ve 300 bin TL’ye kadar Makine Ekipman alımlarına yüzde 50 hibe desteği sunulduğunu vurgulayan Yılmaz, tüm çiftçilerimizi bilgi almak ve desteklerden yararlanmak üzere Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile iletişime geçmeye davet etti.
 


6184f9a2b5657-T (6).jpeg

6184f9a2cd2ea-T (8).jpeg

6184f9a342094-T (5).jpeg

6184f9a384407-T (11).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.