Osman Erdoğan’a miting gibi destek!

 Muhabir
AK Parti’nin Kırıkkale’de ilçe ve kasaba adaylarının netlik kazanmasından sonra Hacılar Kasabası’nda Osman Erdoğan, AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı oldu.

Coşkulu kalabalık tarafından kasabada karşılanan Erdoğan, kendini destekleyenlerle beraber, birliktelik mesajı verdi.

osman-erdogana-miting-gibi-destek2.jpg

MİTİNG HAVASINDA ADAYLIK YÜRÜŞÜYÜ

AK Parti’den Hacılar Belediye Başkan Adayı olan Osman Erdoğan, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda yapılan toplantı sonrası kasabaya gelişinde yüzlerce kalabalıkla karşılandı. Ellerine parti ve Türk bayrakları alan Hacılar halkı, ‘Başkan Erdoğan’, ‘Erdoğan nerede biz oradayız’ şeklinde slogan atarak destek verdiler. Hacılar ve Osman Erdoğan için birlik ve beraberlik mesajı veren yüzlerce kalabalık adeta miting havasını aratmadı.

osman-erdogana-miting-gibi-destek0.jpg

1 SAAT SÜREN HAVAİ FİŞAK GÖSTERİSİ

Meşaleler yakarak adeta Hacılar akşamını aydınlatan vatandaşlar, ‘Hacılar Seninle Gurur Duyuyor’ şeklinde slogan atarak yolda yürüyüş gerçekleştirdi. Erdoğan için adak kurban kesilmesi sonrası, 1 saat süren havai fişek gösterisi yapıldı. Havai fişek gösterisi ve Erdoğan için düzenlenen aday tanıtımı ve yürüyüşü adeta gövde gösterisine dönüştü. Hacılar için en güzel hizmet sözü veren Erdoğan, 1 Nisan’da kazananın Hacılar, kazananın AK Parti olacağını söyledi.

osman-erdogana-miting-gibi-destek4.jpg

HACILAR’A KALICI ESERLER BIRAKACAĞIZ

Kendini destekleyen herkese ve Hacılar halkına sonsuz teşekkür eden Erdoğan, “Bugün burada, sizlerin huzurunda, AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı olarak adaylığımı açıklamak için bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Bizler, Hacılar'ı daha da ileriye taşımak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayız. Hacılar'da hizmetin ve eserin adını koymak için siyasette varız. Bugüne kadar neler yapıldı ise tüm geçmiş belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz bugün Hacılar’ı bulunduğu konumdan daha ileri noktalara taşımak için aday olduk. Yapılmayanı yapmak ve söylenmeyi söylemek için aday olduk.”

osman-erdogana-miting-gibi-destek6.jpg

KARDEŞLİK VE HOŞGÖRÜYÜ HAKİM KILACAĞIZ

“Kısacası yapacak çok işimiz var. Hacılar'ı, gençlerimizin geleceğe umutla bakacağı, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alacağı, kadınlarımızın ve engellilerimizin daha fazla hak sahibi olduğu bir şehir haline getirmek için çalışacağız. Hacılar'ı, turizmin merkezi haline getirerek, ilçemize daha fazla katma değer kazandıracağız. Hacılar'ı, kardeşlik ve hoşgörü şehri haline getirerek, tüm vatandaşlarımızın huzur içinde yaşadığı bir şehir haline getireceğiz. Bu hedeflerimize ulaşmak için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Gece gündüz çalışmaya var mıyız? Bugünden itibaren, sizlerle birlikte, Hacılar için çalışmaya başlıyoruz.”

osman-erdogana-miting-gibi-destek14.jpg

SAHNEDE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

“Dürüstlük ve şeffaflık kılavuzumuz olacak. Değişimi başlatmak için hepinizi desteğe bekliyoruz. Hepimize hayırlı olsun. Sağ olun, var olun” dedi. Aday tanıtımında yapılan konuşmalar sonrası doğum günü olan Erdoğan’a sürpriz yapıldı. Erdoğan, kendisi için getirilen pastanın üzerindeki mumu üfleyerek, herkese teşekkür etti. Konuşmalar sonrası Erdoğan, herkesle yakından ilgilenerek tebrikleri kabul etti. Ardından günün anısına fotoğraflar çektirdi.

osman-erdogana-miting-gibi-destek8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.