Sulakyurt’ta birlik ve beraberlik iftarı 

Sulakyurt’ta birlik ve beraberlik iftarı 
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde Ramazan Ayı’nın paylaşma duygusunun en iyi şekilde yaşatılması amacıyla birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi.

BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ 

Sulakyurt Belediyesi, geleneksel hale getirdiği iftar etkinliğini bu yılda gerçekleştirdi. Gencinden yaşlısına, partiliden partisize kadar birçok kişinin katıldığı yemekte Ramazan Ayı’nın paylaşma duygusunun önemine vurgu yapıldı.  Her Ramazan ayında binlerce kişiyi, sokak iftarlarında bir araya getiren Belediye Başkanı İsmail Bildik, en büyük iftar sofrasını kurarak bu yılda herkesi bir araya getirdi. İftar için hazırlıklar saatler öncesinde tamamlandı. Alanı dolduran yüzlerce vatandaş, masalarda yerlerini aldı. Ardından ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlar açıldı.
 

HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ 
İftar etkinliğine katılan herkese teşekkür eden Başkan Bildik, “Her yıl olduğu gibi bu yılda birlik ve beraberlik iftarımızı gerçekleştirdik. İlçemizin her alanda gelişmesi amacıyla elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz. Halkımızın sorunlarını her alanda çözmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz. Milletvekilimiz Halil Öztürk’ten Allah razı olsun. Her zaman yanımızdalar ve desteklerini hiçbir zaman eksik etmediler” dedi.
BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ 
Her alanda birlik ve beraberlik sergilediklerini dile getiren MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Kırıkkale’nin ve ilçelerinin sorun ve taleplerini çözmek amacıyla her alanda özverili şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugünde milletimizin yanındayız ve de olmaya da devam edeceğiz. Bu iftar etkinliğinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız ve halkımızın sorunlarına, taleplerine her zaman çözüm olacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.