Saygılı, gazetecileri unutmadı

Saygılı, gazetecileri unutmadı
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

GAZETECİLERİN GÜNLERİNİ UNUTMADI
Kırıkkale tarihi evlerinde düzenlenen kahvaltıya yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Düzenlenen programda, ilimizde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi veren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gazetecilerin sorularını da cevapladı. Basın mensuplarıyla bol bol sohbet eden Saygılı, ulusal ve yerel gazete muhabirlerine çeşitli hediyeler verdi. Programa katılan ulusal ve yerel basın mensupları Başkan Saygılı’ya teşekkür ederek, öz çekim yaptı.

TARAFSIZ, ÖZGÜR, İLKELİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla konuşma yapan Saygılı; “Böylesi önemli bir konumda olan medya sektöründe çalışan tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan gazetecilerin meslek etiği ve duyarlılığı da büyük önem taşımaktadır. Gazetecilerin, halkı bilinçlendirmek, bilgilendirmek için verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Gerçekleri araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatan, evrensel meslek ilkelerine uyan gazetecilerin Zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dileyerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Özveri ile görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerin, 2020 yılında daha güzel şartlarda çalışmalarını umut ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 

Gazete kale / Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.