Saygılı, esnaf sofrasında 

Saygılı, esnaf sofrasında 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Gündeme dair çeşitli sohbetlerin ele alındığı kahvaltıda Saygılı, esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

SORUN VE TALEPLER ÇÖZÜME KAVUŞACAK 
Vatandaş odaklı hizmetler ve siyasi alanda yaptığı çalışmalardan fırsat buldukça halkın içerisinde olan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, geçtiğimiz gün esnafların sofrasında kahvaltı yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı ve hoş sohbetlerin edildiği kahvaltıda Saygılı, esnafların sorun ve taleplerini de dinledi. Saygılı, not aldığı sorun ve talepleri dinleyerek ilgili müdürlüklerle iletişime geçti. 

KIRIKKALE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ 
Her alanda Kırıkkale için mücadele verdiklerini vurgulayan Başkan Saygılı, “Sorunların çözümü için gerek çalışmayı yapacağız. Bizler şehrimizde yapılan her şeyin en iyisi olması için mücadele ediyoruz. Gencimizden yaşlımıza, esnafımızdan cadde ve sokaklarda bulunan bütün vatandaşlarımıza kadar her alanda çalışmaları en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Kırıkkale’nin yarınlara daha iyi ilerlemesi amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.