Sağlık çalışanları dualarla anıldı 

Sağlık çalışanları dualarla anıldı 
Yüksek İhtisas Hastanesi’nde görev yaptıkları dönemlerde hayatlarını kaybedenler dualar eşliğinde anıldı. Hastanede oluşturulan ‘Vefa Köşesi’nde vefat eden kişilerin fotoğrafları da yer alıyor.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Yaklaşık 10 yıl önce Yüksek İhtisas Hastanesi içerisinde oluşturulan ‘Vefa Köşesi’nde hayatlarını kaybeden sağlık personelleri, düzenlenen programlarla anılıyor. Bu kapsamda 
Laboratuvar teknisyeni Resul Özçelik, hemşire Hatice Savaş, sağlık memuru Halim Akkoç, dualar eşliğinde anıldı. Anma programına Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katılım sağladı. 

ALLAH’TAN RAHMET DİLEDİLER 
Anma programında konuşma yapan Sağlık-Sen Şube Başkanı Akdoğan, “Halkımıza hizmet eden, cefakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza anlamlı bir vefa örneği olan böylesine anlamlı ve duygu dolu bir köşe ve program düzenledikleri ve bizleri de bu programa davet ettikleri için Sayın Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf Albayrak ve Hastane Yöneticilerimize teşekkür ederiz. Ahirete intikal eden kıymetli sağlık çalışanlarımıza, sağlık şehitlerimize Cenab-ı Haktan rahmet yakınları başta olmak üzere sağlık camiası ve halkımıza baş sağlığı dileriz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.