Öztürk’ten Labordent’e hayırlı olsun ziyareti

Öztürk’ten Labordent’e hayırlı olsun ziyareti
Açıldığı günden itibaren farkını fark ettiren Labordent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin dünkü ziyaretçisi MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk oldu. 

AHMET SAİD ÖZKAN’A GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİ 
Beraberinde MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, MHP Kadın Kolları Başkanı Av. Melike Boran İsmailoğulları; il, ilçe ve kadın kolları yöneticilerinden oluşan kalabalık bir heyetle Labordent Diş Kliniğini ziyaret eden Öztürk, Genel Müdür olarak göreve başlayan Ahmet Said Özkan’a da hayırlı olsun temennilerini iletti.

YATIRIMCILARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Klinikte incelemelerde bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, Kırıkkale’de bu denli modern ve gelişmiş bir teknolojiyle diş problemlerine çözüm bulan Labordent’in Kırıkkale’de çok daha güzel işler çıkaracağına inandıklarını ifade ederek, “Kırıkkale’mize bir çivi dahi çakan tüm yatırımcılarımıza teşekkür ederiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da yatırımcılarımızın en büyük destekçisi biz olacağız,” dedi. 

LABORDENT’LE DİŞLERİNİZ EMİN ELLERDE
Açıldığı günden itibaren farkını fark ettiren Labordent Diş Kliniği, her geçen gün müşteri portföyünü geliştiriyor. Ankara, Kayseri ve Kırşehir’in ardından 4. Şubesini Kırıkkale’de açın Labordent Diş Kliniği, modern cihazları ve nezih ortamıyla kısa sürede Kırıkkalelilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Haber: Ahmet Gökdemir


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.