Öztürk, depremzede kadınları unutmadı 

‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ münasebetiyle MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti teşkilatıyla birlikte bu anlamlı günü unutmadı.

MHP MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK VE PARTİ TEŞKİLATI’NDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK 

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, eşi Serpil Öztürk ile birlikte ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle Kadın Kolları Başkanlığı’nın organizesinde kadınları unutmadı. Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen deprem sonrası Kırıkkale’de Hatice Hanım KYK ile Türkan Hatun Erkek Öğrenci Yurdu’na yerleştirilen depremzede kadınlarla bir araya geldi. Burada kadınlara hem geçmiş olsun temennisinde bulunuldu hem de günün anısına çeşitli hediyeler verildi. 


BUGÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ 
Zaman zaman duygusal anların yaşandığı etkinlikte Öztürk ve MHP teşkilatı, hem depremzede ailelerle hem de çocuklarıyla yakından ilgilendi. Bugünlerin hep birlikte aşılacağını belirten Öztürk, devletin bütün imkanlarını vatandaşlar için seferber ettiğini dile getirdi. Hiçbir vatandaşın mağdur olmaması amacıyla bütün mücadeleyi sergilediklerini vurgulayan Öztürk, “İnşallah el ele vererek bu yaraları saracağız. Sizlerin her zaman yanınızdayız” dedi.

DEVLET OLARAK HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Her yıl kadınlar günü etkinliğini şenlik ve düğün havasında gerçekleştirdiklerini belirten Öztürk, “Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen deprem nedeniyle bugünü buruk kutluyoruz. Memleketlerini terk ederek şehrimizde misafir ettiğimiz kardeşlerimizi unutmadık. Kardeşlerimizi gerek evlerinde gerek yurtlarımızda bugün ziyaret ederek günlerini kutladık, onlara günün anısına hediye takdim ettik. Bizler devlet olarak her zaman onların yanındayız. Bir kez daha Devletin onların yanlarında olduğunu hissettiriyoruz. “

DEPREMİN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ 
Öztürk, “Bu vesileyle kendilerine küçük hediyeler takdim ederek mutluluğunu paylaşmak istiyoruz. Kırıkkale'de kadınlarımızla sohbet ettik dertlerini dinledik. İnşallah depremin yaralarını hep birlikte saracağız” dedi. Etkinlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut,  Kadın Kolları Başkanı Melike Boran İsmailoğluları ve teşkilat yönetiminin eşleri katıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.