Özaslan'dan birlik iftarı

Özaslan'dan birlik iftarı
Özaslan, görev süresi boyunca kader birliği yaptığı arkadaşlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Özaslan,

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ 
AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları eski İl Başkanı Halil ÖZASLAN yol arkadaşları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik örneğinin sergilendiği iftar yemeğinde AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Halil ÖZASLAN;   “Değerli yol arkadaşlarım, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. On bir ayın sultanı olan Ramazan ayında bizleri yeniden bir araya getiren Allah’ımıza hamdolsun. Rabbim lütfundan, rahmetinden, bereketlerinden ve rızkından bizlere bolca ihsan eyle.”


SOHBET VE MUHABBET ETTİLER 
“Ülkemizi ve milletimizi muhannete muhtaç etme. İstiklalimize ve istikbalimize göz dikenlere fırsat verme. Ey kalpleri çekip çeviren Rabbim fitne ve fesatlara karşı kalplerimizi koru. Tüm mazlumların umudu olan bu cennet vatanı ilelebet payidar eyle. Minarelerimizden ezanlarımızı susturma, semalarımızdan bayraklarımızı mahrum bırakma Allah’ım. Vatanımızın bekası milletimizin huzuru için mücadele edenleri sen koru. Rab im tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin inşallah. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve gönül muhabbetimizi ilelebet daim kılsın inşallah” dedi. İftar programına çok yoğun bir katılımın olması ve Halil Özaslan Başkana olan yoğun ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı. İftar sonrası çay ve ikramlar eşliğinde sohbet ve muhabbetler gece yarısına kadar devam etti.


Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.