Orhan Ceylan; “Kimse üzerimden prim yapmasın!”

Orhan Ceylan; “Kimse üzerimden prim yapmasın!”
Minibüsçüler Odası eski Başkanı Güven Ceylan’ın oğlu Orhan Ceylan, hakkında çıkan dedikodular ve söylentilere cevap verdi. Kırıkkale’ye belediye otobüsü gelecek haberlerine adı karışan Ceylan, “Çıkan haberler yalandır, kimse babamın kemiklerini sızlatmasın.” dedi.

“SÖYLENENLER TAMAMEN YALANDIR”
Kırıkkale’de bulunan bir yerel haber sitesinde, Minübüsçüler Odası Başkanı İshak Gencer’in Kırıkkale Belediyesi ile anlaştığına ve Kırıkkale’ye halk otobüsü getirileceğine dair haberler çıkmıştı. Bu haberin ise Minibüsçüler Odası eski Başkanı Güven Ceylan’ın oğlu Orhan Ceylan’ın çıkardığına dair dedikodular ve söylentiler çıkmıştı. Orhan Ceylan, çıkan haberler karşısında bazı açıklamalarda bulundu. Ceylan, “Haberi ben yaptırmadım, söylenenler tamamen yalandır. Kimse benim üzerimden prim yapmasın.” dedi.

“KİMSE BABAMIN KEMİKLERİNİ SIZLATMASIN”
Konuya açıklık getirmek adına bir açıklamada bulunan, Orhan Ceylan; “İsmail Ünal ile benim kesinlikle hiçbir bağlantım yok. Bu süre zarfında görüşmüşlüğüm olmadı. Kendisini babamdan dolayı tanırım, değer verdiğim de bir insandır. Ama kesinlikle ne belediye ne de minibüsçüler odası hakkında herhangi bir konu konuşmadım. Minibüsçü camiasından arayan arkadaşlara istinaden bu açıklamayı yapma gereksinimi duydum. Otobüsün gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir bilgim yok. Odanın da, belediyenin de gerekli açıklamaları yapacağından eminim. Hakkımda konuşulanlar tamamen yalandır. Kimse benim üzerimden prim yapmaya kalkmasın. Kimsenin piyonu değilim. Babamın da kemiklerini kimse sızlatmasın.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.