Öğretmenler meşaledir 

Öğretmenler meşaledir 
1981 yılından bu yana büyük bir coşku ile kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kültür Merkezi’nde kutlama programı düzenlendi.

ÖĞRETMENER YEMİN ETTİ 
Kırıkkale’de görev yapan öğretmenlerin yoğun katılım gösterdiği kutlama programına Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Vali Yardımcısı Mehmet Miraç Topaloğlu, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, il müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Program Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in kutlama mesajının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar Öğretmen Ramazan Gündüz, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürlüğünden emekli olan Hacı Güneşli ve Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmeni Aybüke Zengen tarafından yapıldı.

GÖSTERİLER, ÖĞRETMENLERİN BEĞENİSİNİ TOPLADI
Programda Vali Tekbıyıkoğlu tarafından, emekliye ayrılan Ramazan Gündüz ve Hacı Güneşli’ye plaket ve Hizmet Şeref Belgeleri takdim edildi. Görevlerini tamamlayarak emekliye ayrılan öğretmen Gündüz ve Güneşli’ye huzurlu, sağlıklı bir hayat geçirmelerini temenni eden Vali Tekıyıkoğlu, emekli öğretmenler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlama programında 31 aday öğretmenin yemin töreninin gerçekleştirilmesinin ardından Şehit Emrah Pekdoğan Anaokulu Öğretmeni Yeşim Akyüz’ün ‘‘Güzel Yürekli Deva Öğretmen’’ adlı gösterisi ile Kırıkkale’de görev yapan öğretmenler tarafından hazırlanan müzik dinletisi katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.