Nuh Dağdelen’den açıklama

Nuh Dağdelen’den açıklama
AK Parti İl Başkanlığı görevinden alınan Nuh Dağdelen, şahsi sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Partimizin 7. Olağan İl Kongresi’nde aday olmama yönünde bir karar almış bulunmaktayız.” dedi.

Gazetekale.com Haber Merkezi
AK Parti İl Başkanlığı görevinden alınan Nuh Dağdelen, şahsi sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Partimizin 7. Olağan İl Kongresi’nde aday olmama yönünde bir karar almış bulunmaktayız.” dedi.

GÜVENİLİR VE HIZLI HABERCİLİK

Gazetekale.com’un bu akşam son dakika haberi olarak yayınladığı ‘Nuh Dağdelen görevden alındı’ haberi gündeme bomba gibi düştü. Birçok AK Partili’nin bile ulaşamadığı ve teyit alamadığı bilgiye ulaşan Gazetekale.com, yine güvenilir ve hızlı habercilik anlayışını sürdürdü.

Haberimizden yaklaşık 3 saat sonra şahsi sosyal medya hesabından açıklama yapan Nuh Dağdelen, görevden alınmadığını ve kongreye kadar görevine devam edeceğini öne sürdü.

“HİZMETE DEVAM EDECEĞİM”

İşte Dağdelen’in o açıklaması;

“Genel Merkez Teşkilat Başkanımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde partimizin 7. Olağan İl Kongresi'nde aday olmama yönünde bir karar almış bulunmaktayız.

2001 yılından beri kurucusu ve mensubu olmaktan onur duyduğum, 2006- 2009 yılları arasında birinci kez, 3 Ekim 2017 tarihinde başlayıp, önümüzdeki Kongrede aday olmayarak tamamlayacağım, ikinci İl Başkanlığı vazifemden sonra, yine bir nefer olarak, dünya lideri, mazlum ve mağdurların gür sesi, yeni Türkiye'nin mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasında hizmet etmeye devam edeceğim.

İl Başkanlığı yaptığım bu süreçte, yanımızda olan Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'e, Teşkilat Başkan Yardımcımız Halis Dalkılıç'a, İl Koordinatörümüz Mustafa Necati Işık'a, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum kıymetli İl Yönetim Kurulu üyelerime, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerime, İlçe Başkanlarım ve Yönetim Kurulu üyelerime, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve Yönetim Kurulu üyelerime, Mahalle teşkilatlarıma, sandık kurulu üyelerime, müşahitlerime, bugüne kadar şehrimize hizmet etmiş tüm Milletvekillerimize, İl ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, hülasa tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm seçimlerde her ne olursa olsun partimize ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en yüksek desteği veren, gönül kapılarını sonuna kadar bizlere açan hemşehrilerimize, vatandaşlarımızla aramızda köprü olan kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür ederim.”

“AİLEME TEŞEKKÜR EDERİM”

“Aktif siyasete başladığım ilk günden bu güne kadar daima yanımda olan, aldığım her kararı sorgulamadan destekleyen çok kıymetli aileme, dost ve akrabalarıma sonsuz şükranlarımız sunarım. Göreve geldiğimiz andan itibaren Kırıkkale siyasi tarihindeki en büyük organizasyonları gerçekleştiren Teşkilat Mensuplarımızla birlikte, 7. Olağan İl Kongremizi de büyük coşku ve başarı ile icra ederek, bayrağı yeni gelecek arkadaşımıza Kongremizde teslim edeceğiz. Her zaman olduğu gibi yine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda inandığım yolda durmadan yürümeye devam edeceğim.”

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.