Müftü Yaşar: “Camilerimiz çocuklarla daha güzel”

Müftü Yaşar: “Camilerimiz çocuklarla daha güzel”
Kırıkkale İl Müftülüğü, "Türkiye Diyanet Vakfı 2022 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursları Personel Bilgilendirme Toplantıları" düzenledi.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI 
İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi organizesinde Kırıkkale merkezde ve tüm ilçelerde daire personeli, din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri ile bir araya gelinerek "2022 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu ve 2022 yılı Yaz Kur’an Kursu Personel Bilgilendirme Toplantıları" düzenlendi.

YAZ KUR’AN KURSU UYGULAMA ESASLARI
Sonuncusu Nur Camii Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, il müftü yardımcıları, müftülük personeli ve din görevlileri hazır bulundu.
Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, "Türkiye Diyanet Vakfı 2022 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu ve 2022 yılı Yaz Kur’an Kursu Uygulama Esasları " hakkında bilgi veren İl Müftüsü Yaşar, "Türkiye Diyanet Vakfımız, başta ülkemiz olmak üzere dünyanın değişik yerlerinde bulunan insanlara dil, din, ırk, mezhep, meşrep farkı gözetmeksizin yardım elini uzatmıştır ve uzatmaya da devam edecektir.”

ÇOCUKLARIMIZI CAMİLERİMİZE DAVET EDELİM 
“Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Türkiye Diyanet Vakfının daha geniş kitlelere ulaşması için bizlere de çok önemli görevler düşmektedir. Bizlerde elimizi taşın altına koyarak sahada aktif bir şekilde çalışmalıyız. Aynı zamanda 27 haziranda başlayacak olan Yaz Kur’an kurslarımız için ev ev, hane hane gezelim. Camilerimizin süsü tüm çocuklarımızı camilerimize davet edelim. Unutmayalım camilerimiz çocuklarımızla daha güzel " dedi. Toplantı sonunda il Müftüsü Hasan Hayri Yaşar gayretlerinden dolayı tüm din görevlilerine teşekkür etti. 

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.