MHP’li Öztürk: “Tüm polislerimizin başımızın üstünde yeri var”

MHP’li Öztürk: “Tüm polislerimizin başımızın üstünde yeri var”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Öztürk mesajında, 176 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip Türk Polisinin asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakârca faaliyet gösteren gözde bir teşkilat olduğunu vurguladı.

HUZUR VE GÜVEN ORTAMININ SAĞLANMASINDA HAYATİ ÖNEMİ OLAN BİR KURUM
Emniyet teşkilatının Türkiye’de huzur ve güven ortamının sağlanmasında hayati önemi olan kurumlardan birisi olduğunu ifade eden MHP’li Öztürk, “Türk Polisi bu köklü yapısıyla milletin asayişinin, huzurunun temini; mal, can ve namusunun güvenliğini sağlamak, hak ve özgürlükleri korumak için fedakârca faaliyet gösteren, bu gayretiyle de Türk milletinin gözdesi haline gelmiş bir teşkilattır,” dedi.

HEPSİNİN DE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR
Kırıkkale’de görev yapan Emniyet Personelinin kendisi için çok kıymetli olduğunu ifade eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk açıklamasında. “Başta Emniyet Müdürümüz Günter Şenses olmak üzere, her biri bizim için çok kıymetli olan Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm polislerimizin ve bekçilerimizin de günlerini kutluyorum. Hepsinin de başımızın üstünde yerleri var. Allah yardımcıları olsun” dedi.

TÜRK POLİS TEŞKİLATI TAKDİRE ŞAYAN BAŞARILAR ELDE ETMİŞTİR
MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, açıklamasını şöyle tamamladı: “Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şayan başarılar elde etmiştir. Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir.”

MODERN VE TEKNOLOJİK ALT YAPIYA SAHİP BİR KURUMDUR
“Bugün Türk Polis Teşkilatımız 176 yaşındadır. Geçen bu sürede Polis Teşkilatımız gittikçe güçlenmiş, modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma gelmiş bir teşkilat konumundadır. Bayrak için, devlet için, vatan için ve Yüce Türk Milleti için canlarını seve seve vermeye hazır olan tüm Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım. Ayrıca bu ulvi görevi yerine getirirken şehit olan aziz şehitlerimize rahmet, şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize de sağlıklı günler dilerim.”
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.