Koronavirüsle mücadelede Kırıkkale örnek bir il

Koronavirüsle mücadelede Kırıkkale örnek bir il
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TBMM’de yaptığı açıklamada, Kırıkkale’nin koronavirüs ile mücadelede örnek bir il görünümü sergilediğini söyledi.

Gazetekale.com / Burak Çalışkan

KIRIKKALE ÖRNEK BİR İL
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TBMM’de yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede Kırıkkale’nin örnek bir il görünümü sergilediğini belirtti. 

VAKA SAYIMIZ DİĞER İLLERE GÖRE DÜŞÜK
El birliği ile gönül birliği ile bu musibetten kurtulacağız ifadelerini kullanan Öztürk yaptığı açıklamada, “Korona virüs salgını ile mücadelede; Kırıkkalemiz alınan kararlara uymada, örnek teşkil etmeye devam ediyor. Burada saygıdeğer hemşehrilerimizin mücadeleye olan hassasiyetleri ve açıklanan tedbirlere bu hassasiyet ile riayet etmelerinin rolü çok büyüktür. Hemşehrilerimiz; evde kalarak, sosyal teması keserek, salgını her geçen gün daha da bertaraf etmektedirler. Bu yüzden ilimizde vaka sayımız çoğu ile göre daha azdır. Şimdi 20 yaşın altındaki genç kardeşlerimiz de evde kalarak, bu mücadeleye çok daha güçlü destek oluyorlar. El birliği ile, gönül birliği ile bu musibetten kurtulacağız.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.