Kırıkkaleli yazılımcılardan ‘kişisel gelişim’ uygulaması

Kırıkkaleli yazılımcılardan ‘kişisel gelişim’ uygulaması
Beyin ve Teknoloji Takımı olarak çalışan Kırıkkaleli yazılımcılar, ‘kişisel gelişim ve odak projesi’ adı altında bir mobil uygulama geliştirdi. Özel kademe okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik geliştirilen uygulama ile öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlamak amaçlandı. 

ÖĞRENCİLERE KATKI SAĞLAYACAK
Kırıkkaleli yazılımcılar Alperen Ertaş, Berat Sel, Mustafa Yasin Düzcan ve Furkan Ulaş, özel kademe okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik bir mobil uygulama geliştirdi. İçerisinde hafıza testlerinin, yapboz, sudoku, eksik parçayı bulma gibi oyunların yer aldığı uygulama ile öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlamak amaçlandı. 

“HEM ÖĞRETİYOR, HEM EĞİTİME KATKIDA BULUNUYOR”
4 kişiden oluşan Beyin ve Teknoloji Takımı’na sözcülük yapan yazılımcı Berat Sel, “İlimizde yaklaşık 3 yıldır Beyin ve Teknoloji Takımı olarak mobil uygulamalar üzerinden toplumumuzun yararına projeler üretmekteyiz. İlimiz çapında özel kademe okullarımızda okuyan kardeşlerimize kişisel gelişim ve odak projesi adı altında bir mobil uygulama geliştirdik. Mobil uygulamamızın amacı, uygulamamızı kullanan bireylerin bulunduğu eğitim düzeylerine yardımcı olmaktır. Uygulamamız hem öğretiyor hem de bireylerin eğitim düzeylerine katkıda bulunuyor.” dedi.


61ab6caa88d6b-uygulama (2).jpg

61ab6caa9e4f2-uygulama (1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.