Kırıkkale Emine Bulut için yürüdü

Kırıkkale’de eski eşi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen ve Türkiye’yi ayağa kaldıran Emine Bulut cinayeti için yürüyüş düzenlendi.

Kırıkkale’de eski eşi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen ve Türkiye’yi ayağa kaldıran Emine Bulut cinayeti için yürüyüş düzenlendi.

İDAM İSTİYORUZ
Geçtiğimiz Pazar günü, eski eşi tarafından, 10 yaşındaki çocuğunun önünde boğazından bıçaklanarak öldürülen ve Türkiye’yi ayağa kaldıran Emine Bulut için, Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığınca yürüyüş düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan grup, “Kadına kalkan eller kırılsın” sloganları atarak, idam istediklerini dile getirdi. 

KADINA ŞİDDET TOPLUMDA MEYDANA GELEN BİR KANSERDİR
Burada konuşma yapan Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Tuner Alp Tekin; “ Millet olarak zor dönemlerden geçtiğimiz bu zamanlarda, kendi egosunu kadınlar üzerinde göstermeye çalışan, insanlığın yüz karası, kadına merhamet etmeyen, ne olduğu belirsiz kişilerin vahşetlerine şahit oluyoruz. Kadına şiddet toplumda meydana gelen bir kanserdir. Toplum olarak kamu ve kuruluşlarca bu kanseri kesip atmak için farkındalık yaratmak, mazlumun sesini duyurmak Türk Milliyetçiler ve Ülkücüler olarak asli vazifemizdir. Kırıkkale’de yaşanan elim olayda, hemşehrimiz Emine Bulut’un faili Fedai Baran olacak canavara hem bu dünyada hem de öte dünyada hak ettiğini bulması için Cenabı Allah’tan niyaz ederiz. Ülkü Ocakları toplumun sorunlarına eğilmeyi bildiği gibi toplumda olan hastalıklı kafalara karşı avazı çıktığı kadar seslenecek, kanının son damlasına kadar mücadele edecektir. Ülkü ocakları mazluma yunus, zalime yavuzdur. Şehrimizde yaşayıp zorbalığa maruz kalan herkes, kadınlar, çocuklar, hayvanlar Ülkü Ocakları Başkanı olarak şahsımın ve Ülkü Ocaklarının koruması altındadır.” dedi. 

KARANFİL BIRAKTILAR
Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan grup yapılan konuşmanın ardından, cinayetin gerçekleştiği restorana yürüdü. Yürüyüş boyunca “Kadına kalkan eller kırılsın” sloganları atan grup, restoranın önüne Emine Bulut anısına karanfil bıraktı.
   


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.